Nintendo Joy-Con kontrollerek, neon blue és red

A héten több mint 5 ügyfél vásárolta meg
ÚJ TERMÉK
25.925 Ft
25.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 10 db
Kézbesítés dátuma 1.19. vagy 1.20.
Termék kódja: 363343

Utolsó frissítés időpontja: 2021.1.17. 12:25
Nintendo

LEÍRÁS: Nintendo Joy-Con kontrollerek, neon blue és red [HAC-A-JAEAA]

A sokoldalú Joy-Con kontrollerek számtalan lehetőséget kínál játék közben az élmény fokozására. A Joy-Con használható külön, egy kézben, két kézben vagy a Joy-Con griphez csatlakoztatva is. Használd egyedül, vagy oszd meg a barátaiddal egy multiplayer jtáék során. Minden Joy-Con kontroller saját nyomógomb szettel rendelkezik, ezáltal teljes értékű kontroller. Szintén rendelkezik beépített akcelerométerrel és giroszkópikus mozgásérzékelővel, ami lehetővé teszi a jobb és bal oldal független vezérlését.

A bal oldali Joy-Con kontrolleren található a Capture gomb, ami lehetővé teszi a játék legjobb pillanatainak rögzítését és megosztását. A jobb oldali Joy-Con kontroller tartalmazza az NFC pontot a az Amiibo figurákkal való együttműködéshez. Szintén itt található az IR mozgás kamera, ami képes a távolság és a közeli objektumok alakjának megállapítására. Pl. hol található a játékos keze.

A Joy-Con kontrollerek HD Rumble funkcióval is rendelkeznek, ami a funkciót támogató játékoknál valósághű rezgést ad vissza. Ez egy hihetetlenül részletes effektus, akár egy jégkocka pohárban történő rezgése is visszaadható.


A csomag tartalma:
  • Bal oldali Joy-Con kontroller
  • Jobb oldali Joy-Con kontroller
  • Biztonsági csuklópánt
  • Nintendo Joy-Con kontrollerek, neon blue és red
    katalógusba hozzáadva: 2017.01.20.

    Vélemények: Nintendo Joy-Con kontrollerek, neon blue és red

    Nincs vélemény a termékről.