Nintendo Joy-Con Pair vezérlők (The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Kiadás)

Bruttó ár
29.090 Ft
Nettó ár: 22.906 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 419541
Nintendo

Nintendo Joy-Con Pair vezérlők (The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Kiadás) [HAC-A-JAUAE]

Ez a különleges Joy-Con vezérlőpár - a Master Sword és a Hylian Shield stílusára hangolva - ugyanazon a napon jelent meg, mint a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, július 16-án!

A sokoldalú Joy-Con kontrollerek számtalan lehetőséget kínál játék közben az élmény fokozására. A Joy-Con használható külön, egy kézben, két kézben vagy a Joy-Con griphez csatlakoztatva is. Használd egyedül, vagy oszd meg a barátaiddal egy multiplayer jtáék során. Minden Joy-Con kontroller saját nyomógomb szettel rendelkezik, ezáltal teljes értékű kontroller. Szintén rendelkezik beépített akcelerométerrel és giroszkópikus mozgásérzékelővel, ami lehetővé teszi a jobb és bal oldal független vezérlését.

A bal oldali Joy-Con kontrolleren található a Capture gomb, ami lehetővé teszi a játék legjobb pillanatainak rögzítését és megosztását. A jobb oldali Joy-Con kontroller tartalmazza az NFC pontot a az Amiibo figurákkal való együttműködéshez. Szintén itt található az IR mozgás kamera, ami képes a távolság és a közeli objektumok alakjának megállapítására. Pl. hol található a játékos keze.

A Joy-Con kontrollerek HD Rumble funkcióval is rendelkeznek, ami a funkciót támogató játékoknál valósághű rezgést ad vissza. Ez egy hihetetlenül részletes effektus, akár egy jégkocka pohárban történő rezgése is visszaadható.

Csomag tartalma:

  • Bal oldali Joy-Con vezérlő
  • Jobb oldali Joy-Con vezérlő
  • Védőzsinór minden vezérlőhöz kék színben

  • Értékelések Nintendo Joy-Con Pair vezérlők (The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Kiadás)

    Nincs vélemény a termékről.