Nintendo Joy-Con Pair (The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Edition)

ÚJ TERMÉK
30.476 Ft
26.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 419541

Nintendo

LEÍRÁS: Nintendo Joy-Con Pair (The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Edition) [HAC-A-JAUAE]


Ez a különleges Joy-Con vezérlőpár - a Master Sword és a Hylian Shield stílusára hangolva - ugyanazon a napon jelent meg, mint a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, július 16-án!
A sokoldalú Joy-Con kontrollerek számtalan lehetőséget kínál játék közben az élmény fokozására. A Joy-Con használható külön, egy kézben, két kézben vagy a Joy-Con griphez csatlakoztatva is. Használd egyedül, vagy oszd meg a barátaiddal egy multiplayer jtáék során. Minden Joy-Con kontroller saját nyomógomb szettel rendelkezik, ezáltal teljes értékű kontroller. Szintén rendelkezik beépített akcelerométerrel és giroszkópikus mozgásérzékelővel, ami lehetővé teszi a jobb és bal oldal független vezérlését.

A bal oldali Joy-Con kontrolleren található a Capture gomb, ami lehetővé teszi a játék legjobb pillanatainak rögzítését és megosztását. A jobb oldali Joy-Con kontroller tartalmazza az NFC pontot a az Amiibo figurákkal való együttműködéshez. Szintén itt található az IR mozgás kamera, ami képes a távolság és a közeli objektumok alakjának megállapítására. Pl. hol található a játékos keze.

A Joy-Con kontrollerek HD Rumble funkcióval is rendelkeznek, ami a funkciót támogató játékoknál valósághű rezgést ad vissza. Ez egy hihetetlenül részletes effektus, akár egy jégkocka pohárban történő rezgése is visszaadható.


Csomag tartalma:
 • Bal oldali Joy-Con vezérlő
 • Jobb oldali Joy-Con vezérlő
 • Védőzsinór minden vezérlőhöz kék színben
 • Nintendo Joy-Con Pair (The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2021.03.03.
  Kapcsolódó termékek (1)

  Vélemények: Nintendo Joy-Con Pair (The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Edition)

  Nincs vélemény a termékről.