Nintendo Land

ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 208466

Nintendo 7 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Nintendo Land [Wii U]


A Nintendo Land 12 kisebb, de teljes értékű játékok gyűjteménye, amiket a Nintendo ismert játéksorozatai inspiráltak, köztük már rég elfeledettek is. Ezek a játékok együttesen egy virtuális vidámparkot alkotnak, ami minden Nintendo rajongó álma.

A játékok különlegességét azok játszhatósága adja. Mindegyikük képes az új Wii U GamePad lehetőségeinek kihasználására, amit a Nintendo fejlesztői aszimmetrikus játszhatóságnak neveznek.

Ezek a leginkább a multiplayer játékokban ismerhetők meg, amikben az egyik játékos megragadja a Wii U GamePad - et, ezzel ő lesz a gonosz, aki a többi játékost üldözőbe veszi, vagy akit a többiek üldözőbe vesznek. Más játékokban segéddé válhat, és a maga javára fordíthatja, hogy ő más szemszögből látja a játékot, mint a többi játékos.

A singleplayer játékokban is kipróbálható az irányítási metódus, vagyis megtanulható a Wii U GamePad kijelzőjének fontossága, hiszen a singleplayer módban is más kép jelenik meg azon, mint a TV képernyőjén.

A Nintendo Land a 12 attrakción keresztül közvetíti a lehetőségeket, amiket a Wii U és a kontroller kínál. Hiszen azok megértése a legegyszerűbb játék közben. Röviden, a Nintendo Land olyan szerepet tölt be a Wii U esetében, mint a Wii Sport és a Wii Play a Nintendo Wii 2006 - os megjelenésekor.

Csapatjátékok (1 - 5 játékos számára):

The Legend of Zelda: Battle Quest
A játék alapja a méltán népszerű The Legend of Zelda RPG sorozat. A játékban öt játékos indul kalandra, a terjedelmes dungeonban, ami szekciókra van felosztva, mindegyik szekció végén boss - val. Négy játékos Wii Remote kontrollerrel igyekszik túljutni az ellenség hordáin, egy játékos pedig a Wii U GamePad segítségével irányítja az íjat és lő ki nyilakat. Ideális esetben segíti a többieket az akadályok és az ellenség megsemmisítése által.


Metroid Blast
A Metroid Blast alapját a Metroid sorozat képezi, és maximum három játékos játszhatja. Egyikük a Wii U GamePad - el indul harcba, és Samus űrhajóját irányítja, és igyekszik legyőzni a többi játékost. A többiek Wii Remote kontrollert használnak, Samus Varia Suit - ját viselik és igyekeznek lelőni az ellenséges hajót. Minden játékosnak három élete van. A Metroid Blast két további játékmódot is kínál:
  1. Kompetitív: ebben a módban minél több kredit összegyűjtése a cél, amik fokozatosan jelennek meg a térképen
  2. Kooperatív: együttes erővel kell legyőzni a játékosokra támadó harci robotokat

Pikmin Adventure
A játék a Pikmin elemein alapul. Olimar kapitány, aki a kis Pikmineket irányítja, a Wii U GamePad segítségével irányítható. A többi játékos (maximum négy) a Wii Remote kontroller segítségével a nagyobb Pikmineket irányítják. A feladat az, hogy együttműködve túljussatok az egyes szinteken, az ellenségeket - és a bossokat - legyőzve, és a végén visszajutni Olimar hajójára.
Kompetitív játékok (2 - 5 játékos számára):

Mario Chase
Mint azt a játék címe sejteti, a játék főszerepében Super Mario áll. A játékban négy játékos üldözi egymást a Wii Remote kontroller segítségével egy hatalmas arénában, amit a Gomba királyság és az ötödik játékos a Wii U GamePad által inspirált, aki Mario bőrbe bújva játszik. Az ötödik játékos a Wii U GamePad kijelzőjén látja a többi játékos helyzetét is.


Luigi's Ghost Mansion
A játékban, aminek az alapját a Luigi's Mansion 3DS játék adja, a játékosok feladata a szellem megtalálása a sötét labirintusban, amit a zseblámpáik fényével gyengíthetnek. A szellemet az ötödik játékos irányítja a Wii U GamePad segítségével, és a többiek számára láthatatlan. Azonban ahogy egy játékos közel kerül hozzá, a Wii Remote kontroller elkezd rezegni, és minél közelebb van, a rezgés annál erősebb. Ha úgy érzi elég közel került a szellemhez, elég felkapcsolni a zseblámpát, és a szellem láthatóvá válik, miáltal el is lehet azt kapni.
Animal Crossing: Sweet Day
Az Animal Crossing játék városának négy lakója megkísérel behatolni a tiltott kertbe, hogy összegyűjtsék az ott található fák terméseit. Ez természetesen nem tetszik a kert őreinek, akiket az ötödik játékos irányít a Wii U GamePad segítségével. A játék akkor ér véget, amikor az őröknek sikerül elkapni az utolsó behatolót is, vagy ha a játékosoknak sikerül összegyűjteni meghatározott számú gyümölcsöt még azelőtt, hogy az előző feltétel teljesülne. Fontos még tudni, hogy minél több gyümölcsöt gyűjt össze egy játékos, annál lassabb lesz és ráadásul a Wii U GamePad - el játszó játékosnak az egész kertre rálátása van.
Szóló játékok (1 játékos számára)

Takamaru's Ninja Castle
Ezt a játékot az Európában kevésbé ismert Nazo no Murasame Jo játék inspirálta, ami 1986 - ban jelent meg a japán Family Computer Disc System - re. A játékban ninja harcosok hordái ellen indulsz csatába, akiket shiruken csillagok dobásával győzhetsz le. A dobás a Wii U GamePad általi helyes célzással valósítható meg. Az érintőképernyőn az ujjaid segítségével befolyásolhatod a csillag pályáját és annak gyorsaságát is. A játéknak jó néhány szintje van, és a végén egy boss vár a játékosra, aki ellen már nem shirukenekkel, hanem karddal indul harcba.


Donkey Kong's Crash Course
A játék fő célja a járműved startból célba való juttatása az akadályokon keresztül, amit az eredeti árkád játék a Donkey Kong inspirált. A játék során a mozgásérzékelő szenzorokat és analóg karokat kell használni a feladatok teljesítéséhez a Wii U GamePad - en.
Balloon Trip Breeze
A játék a NEZ Balloon Flight játékán alapul. A Mii karakteredet a jutalmakkal és akadályokkal teli játéktéren kell navigálnod a stylus és a Wii U GamePad érintőképernyője segítségével, amin csak a közeli környezeted jelenik meg, míg a TV képernyőjén az egész környezet belátható.
Captain Falcon's Twister Race
Ez egy igazi versenyjáték, ami a futurisztikus F - Zero versenyeken alapul.
Yoshi's Fruit Cart
A játék középpontjában Yoshi, a kis sárkány áll, aki a Nintendo történelmében a Super Mario Worldben való debütálása óta már jó néhány saját játékot is kapott.
Octopus Dance
A játék alapjai az Octopus cím, ami a régi, de ma már legendás hordozható Game & Watch játékok közé tartozott.
Nintendo Land
katalógusba hozzáadva: 2012.10.15.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Nintendo Land

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok