Nintendo Switch Lite, grey - BAZÁR (használt)

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
63.390 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 402219
Nintendo

Nintendo Switch Lite, grey - BAZÁR (használt)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A konzolt megvásárolták, 100% -osan működőképes és tesztelt nagyon jól megőrzött állapot teljes csomagolás szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A Nintendo Switch Lite
egy új handheld konzol. Ez az új Lite változat kisebb, és nincsenek levehető Joycon kontrollerei. A Nintendo Switch Lite rendelkezik 4GB RAM-mal, 32 GB belső tárhellyel és 5.5 colos LCD kijelzővel 1280x720 felbontással.
Switch_Lite_Grey
A konzol a "mozgó" játékosok számára készült. A konzol támogatja az összes Nintendo Switch játékszoftvert. Az eszköz csak a handheld módban történő játszásra alkalmas. A konzol nem támogat néhány fejlett funkciót, mint a HD Rumble és IR Motion Camera. Ha a játék, amellyel épp játszol, ezeket a funkciókat támogatja, akkor a játékban a Nintendo Switch Lite konzolon ezek a funkciók nem lesznek elérhetők. A játékok miatt, amelyek nem támogatják a handheld módot, lehetőséged lesz vezeték nélkül csatlakoztatni a Joy-Con kontrollereket. Valamint szükség lesz a kontrollereket töltő eszközre is, a Nintendo Joy-Con Charging Grip-re. A Nintendo Switch Lite játékrendszert akkumulátor táplálja, tabletekéhez hasonló LCD kijelzővel rendelkezik, és 3.5 mm audio bemenettel. A konzol oldalain rögzített Joy-Con kontrollerek találhatók, amelyek nem cserélhetők. A konzol rendelkezik játék kártya foglalattal (cartridge alapú média). Csomag tartalma:
  • Konzol Nintendo Switch Lite
  • AC adapter


  • Értékelések Nintendo Switch Lite, grey - BAZÁR (használt)

    Nincs vélemény a termékről.