Nintendo Switch Lite, sárga

ÚJ TERMÉK
85.192 Ft
82.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 10 db
Kézbesítés dátuma 1.18. vagy 1.20.
Termék kódja: 399722

Utolsó frissítés időpontja: 2021.1.15. 15:45
Nintendo

LEÍRÁS: Nintendo Switch Lite, sárga [HDH-S-YAZAA]


A Nintendo Switch Lite egy új handheld konzol. Ez az új Lite változat kisebb, és nincsenek levehető Joycon kontrollerei. A Nintendo Switch Lite rendelkezik 4GB RAM-mal, 32 GB belső tárhellyel és 5.5 colos LCD kijelzővel 1280x720 felbontással.
Switch_Lite_Grey

A konzol a "mozgó" játékosok számára készült. A konzol támogatja az összes Nintendo Switch játékszoftvert. Az eszköz csak a handheld módban történő játszásra alkalmas.
A konzol nem támogat néhány fejlett funkciót, mint a HD Rumble és IR Motion Camera. Ha a játék, amellyel épp játszol, ezeket a funkciókat támogatja, akkor a játékban a Nintendo Switch Lite konzolon ezek a funkciók nem lesznek elérhetők.
A játékok miatt, amelyek nem támogatják a handheld módot, lehetőséged lesz vezeték nélkül csatlakoztatni a Joy-Con kontrollereket. Valamint szükség lesz a kontrollereket töltő eszközre is, a Nintendo Joy-Con Charging Grip-re.
A Nintendo Switch Lite játékrendszert akkumulátor táplálja, tabletekéhez hasonló LCD kijelzővel rendelkezik, és 3.5 mm audio bemenettel. A konzol oldalain rögzített Joy-Con kontrollerek találhatók, amelyek nem cserélhetők. A konzol rendelkezik játék kártya foglalattal (cartridge alapú média).
Csomag tartalma:
  • Konzol Nintendo Switch Lite
  • AC adapter

  • Nintendo Switch Lite, sárga
    katalógusba hozzáadva: 2019.07.11.

    Vélemények: Nintendo Switch Lite, sárga

    Nincs vélemény a termékről.