× Ma bármely termék megvásárlásakor elengedjük a postaköltséget.

Nintendo Switch Ring Fit Adventure

ÚJ TERMÉK
37.037 Ft
30.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 10 db
Kézbesítés dátuma 3.5. vagy 3.9.
Termék kódja: 402188

Utolsó frissítés időpontja: 2021.3.3. 21:25
Nintendo

LEÍRÁS: Nintendo Switch Ring Fit Adventure [HAC-R-AL3PA]


A Ring Fit Adventure játékban a játékosok egy kiterjedt játékvilágot fedezhetnek fel és küzdhetnek az ellenséggel valódi fitness gyakorlatokon keresztül. Az új kiegészítők, a Ring-Con és a tartóöv lábra, amelyek a csomag részei, felismerik a játékos mozdulatait a való világban, és tevékenységgé alakítják át azt a játékban. Például, egy helyben futással a játékbéli karakterünkkel mozoghatunk a lábon lévő tartóövnek hála, vagy a Ring-Con kiegészítő összenyomásával a gyakorlat közben kifejtett erőt átalakíthatjuk egy erős támadásra a játékban. A játékosok, akik minden nap játszanak, rendszeresen megtornáztathatják testük különböző részeit. A bónusz minijátékokkal és erősítő edzésekkel együtt a Ring Fit Adventure játék egy szórakoztató élmény és sportolási lehetőség.
A fő történet mellett elérhető a gyors játékmód is, amely remek módja annak, hogy élvezhessük a játékot rövidebb időintervallumokban is, amelyet bármikor félbe is szakíthatunk. Így mindenki tornázhat egy kicsit a családban, váltakozva a minijátékokban. A minijátékok a különböző aktivitások széles skáláját kínálják.
Az egyéb módok, mint a "Simple" és "Sets" további edzéslehetőségeket kínálnak. A "Simple" mód lehetővé teszi, hogy kiválasszuk a gyakorlatokat, amelyeket végezni szeretnénk. Az eredmények rögzítésre kerülnek, hogy mindenki legyőzhesse saját magát. A "Sets" mód különböző gyakorlatokból összeállított sorozatokat kínál, amelyek egyes témákra vagy testrészekre összpontosítanak. A játék tartalmaz "Silent" módot is azok számára, akik a lakásban nem szeretnének túl hangosak lenni.
Nintendo Switch Ring Fit Adventure tartalma:
 • Ring Fit Adventure játék
 • Ring-Con vezérlő
 • Joy-Con vezérlőket tartó öv a lábra

 • Nintendo Switch Ring Fit Adventure
  Értékelve 5 az 5-ből 1 értékelés alapján
  Nintendo Switch Ring Fit Adventure
  katalógusba hozzáadva: 2019.09.25.

  Vélemények: Nintendo Switch Ring Fit Adventure

  Nincs vélemény a termékről.