Nintendo Wii Remote Plus Additional Set, white

ÚJ TERMÉK
18.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 208486

Nintendo

LEÍRÁS: Nintendo Wii Remote Plus Additional Set, white


A csomag tartalmazza a Wii Remote Controller Plus, white kontrollert, a Nintendo Nunchuk, white kontrollert és a Nintendo Wii Sensor Bart.

Wii Remote Controller Plus, white
A Wii Remote új verziója beépített Wii MotionPlus – al kiegészítve.
Wii Remote

A vezeték nélküli kontrollerrel való irányítás, éppen olyan egyszerű, mint annak tartása és a kényelmes helyzet megtalálása a képernyő előtt. Úgy, mint a Nintendo DS érintőképernyője a kontroller is szinte magával ránt a játékba mindenkit, korra, nemre való tekintet nélkül. A játékélményt nem befolyásolja a gombok kezelésének megtanulása, vagy az összetett kombók elsajátítása – hiszen mindent a mozdulataid helyettesítenek.
Wii MotionPlus
A játékok irányításához való új hozzáállás a Wii rendszer bemutatása után a megérdemelt sikereket ünnepli. Az egyenesvonalú nem túl komplikált kezelés megnyerte a megrögzött gamer veteránokat is, és mindazokat, akiknek nincs aktív tapasztalata a videojátékokkal.

A kérdésre, hogy miért kell még tovább fejleszteni az amúgy is jól bevált egyszerű vezérlést, ami kiváló szórakozást biztosít, a válasz a Wii MotionPlus. Ez az új periféria a Wii remotehoz való vezeték nélküli csatlakozás után még pontosabban és gyorsabban adja vissza a képernyőn a játékos reakcióit.
Nintendo Nunchuk, white
Csatlakoztasd a Nunchuk kontrollert a Wii Remote kontrollerhez és már készen is állsz minden idők legjobb játékélményének átélésére. Ezzel a kombinációval eddig nem látott pontossággal irányíthatod a játékokat.

A Nunchuk kontroller és annak beépített gyorsulásmérője új élményekkel gazdagít. Amerikai foci közben játszva küldheted a quarterbacket a megfelelő helyre a Nunchuk segítségével, míg a Wii Remote segítségével szabad játékost keresel, akinek majd továbbíthatod a játékszert.
Nintendo Wii Sensor Bar
A Wii Sensor Bar viszi át a Wii Remote és a Nunchuk jeleit a konzolra, ezzel biztosítva a játék pontos irányítását. A kapcsolatról egy kábel gondoskodik, amit rendkívül egyszerű a konzolhoz csatlakoztatni.

Nintendo Wii Remote Plus Additional Set, white
katalógusba hozzáadva: 2012.10.15.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Nintendo Wii Remote Plus Additional Set, white

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok