Nintendo Wii U ZombiU Premium Pack 32GB (Limited Edition)

ÚJ TERMÉK
81.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 208470

Nintendo 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Nintendo Wii U ZombiU Premium Pack 32GB (Limited Edition)


A csomag tartalmazza a Nintendo Wii U Deluxe Set 32GB konzolt, a Nintendo Land és a ZombiU játékot.

Nintendo Wii U Deluxe Set 32GB
A Wii U egy vadonatúj játékkonzol a Nintendótól, mely alapjaiban írja át a televíziós szórakozás, valamint a barátaiddal és családoddal való kapcsolattartás szabályait. A gép látványos HD grafika megjelenítésére képes, de a középpontban a közös játékélményt újraértelmező kontroller áll: a Wii U GamePad.

A Wii U GamePad egy második ablakot nyit a játékvilágba, és eltávolítja a korábban ismert akadályokat a játékos, a játékok, és a televízió közül. A GamePad egy 15.7cm átmérőjű, 16:9 képarányú LCD érintőképernyő mellett hagyományos gombokkal - A/B/X/Y akciógombok, L/R/ZL/ZR gombok, Power/Home/Select/Start/+/- gombok - , két analóg karral, mozgásérzékelőkkel, Near Field Communication (NFC) funkcióval, és a Wii játékoknál használatos Sensor Bar érzékelővel is rendelkezik. Emellett mozgásérzékelő szenzorokat - gyorsulásmérő, giroszkóp, geo magnetikus szenzor - lítium - ion akkumulátort és rezgetőt is tartalmaz. Az akkumulátorral együtt cca. 500 g a súlya.

A Nintendo Wii U konzolhoz egyszerre két Wii U GamePad csatlakoztatható, vagy négy Wii Remote, (esetleg Wii Remote Plus), vagy Wii U Pro Controller. Ezen kívül a konzol a következő kiegészítőket is támogatja: Nunchuk, Classic Controller és Wii Balance Board.

A Nintendo Wii U támogatja az 1080p, az 1080i, a 480p és a 480i felbontásokat. Kompatibilis a HDMI kábelekkel, a Wii D - Terminallal, a Wii Component Cable - val, a Wii RGB Cable - val, a Wii S - Video Stereo AV és a Wii AV - vel.


Technikai specifikáció:
 • CPU: többmagos IBM Power alapú processzor
 • GPU: GPGPU - t támogató chip AMD Radeon alapokon
 • RAM: 2 GB RAM - 1 GB a rendszer számára, 1 GB a játékok számára fenntartva
 • Belső memória: 32 GB flash memória. A Wii U támogatja az SDHC memóriakártyákat, és a külső USB tárolókat
 • Optikai meghajtó: Wii U és Wii optikai lemezek olvasása. A Wii U lemezek kapacitása akár 25 GB is lehet, az olvasási sebesség 22,5 MB/sec
 • Hang: hat csatornás PCM lineáris kimenet HDMI - n keresztül, vagy digitális kimenet AV Multi Out konnektoron keresztül
 • Hálózat: IEEE 802.11b/g/n és 4 USB 2.0 konnektor (2 elől és 2 hátul), ami támogatják a Wii LAN Adaptert
 • Kompatibilitás: szinte az összes Wii kiegészítő és az összes Wii játék futtatható a Wii U konzolon a visszamenőleges kompatibilitásnak köszönhetően. A fájlátvitelnek köszönhetően a Wii konzolokról a Wii U konzolra vihetőek a WiiWare és a Virtual Console játékok
 • Méretek: 172 x 46 x 268,5 mm (sz x m x h)
 • Súly: cca. 1 600 g
  A csomag tartalma:
 • 1x Wii U konzol
 • 1x Wii U GamePad
 • 1x Wii U GamePad Stylus
 • 1x Wii U AC Adapter
 • 1x Wii U GamePad AC Adapter
 • 1x HDMI kábel (1,5 m hosszú)

  * a Sensor Bart a csomag NEM tartalmazza. Egyes játékok azonban a Sensor Bar nélkül nem futnak. Ilyen esetekben a Nintendo Wii konzol Sensor Barja használható, vagy külön is megvásárolható.


  Nintendo Land
  A Nintendo Land 12 kisebb, de teljes értékű játékok gyűjteménye, amiket a Nintendo ismert játéksorozatai inspiráltak, köztük már rég elfeledettek is. Ezek a játékok együttesen egy virtuális vidámparkot alkotnak, ami minden Nintendo rajongó álma.

  A játékok különlegességét azok játszhatósága adja. Mindegyikük képes az új Wii U GamePad lehetőségeinek kihasználására, amit a Nintendo fejlesztői aszimmetrikus játszhatóságnak neveznek.

  Ezek a leginkább a multiplayer játékokban ismerhetők meg, amikben az egyik játékos megragadja a Wii U GamePad - et, ezzel ő lesz a gonosz, aki a többi játékost üldözőbe veszi, vagy akit a többiek üldözőbe vesznek. Más játékokban segéddé válhat, és a maga javára fordíthatja, hogy ő más szemszögből látja a játékot, mint a többi játékos.

  A singleplayer játékokban is kipróbálható az irányítási metódus, vagyis megtanulható a Wii U GamePad kijelzőjének fontossága, hiszen a singleplayer módban is más kép jelenik meg azon, mint a TV képernyőjén.

  A Nintendo Land a 12 attrakción keresztül közvetíti a lehetőségeket, amiket a Wii U és a kontroller kínál. Hiszen azok megértése a legegyszerűbb játék közben. Röviden, a Nintendo Land olyan szerepet tölt be a Wii U esetében, mint a Wii Sport és a Wii Play a Nintendo Wii 2006 - os megjelenésekor.

  Csapatjátékok (1 - 5 játékos számára):

  The Legend of Zelda: Battle Quest
  A játék alapja a méltán népszerű The Legend of Zelda RPG sorozat. A játékban öt játékos indul kalandra, a terjedelmes dungeonban, ami szekciókra van felosztva, mindegyik szekció végén boss - val. Négy játékos Wii Remote kontrollerrel igyekszik túljutni az ellenség hordáin, egy játékos pedig a Wii U GamePad segítségével irányítja az íjat és lő ki nyilakat. Ideális esetben segíti a többieket az akadályok és az ellenség megsemmisítése által.


  Metroid Blast
  A Metroid Blast alapját a Metroid sorozat képezi, és maximum három játékos játszhatja. Egyikük a Wii U GamePad - el indul harcba, és Samus űrhajóját irányítja, és igyekszik legyőzni a többi játékost. A többiek Wii Remote kontrollert használnak, Samus Varia Suit - ját viselik és igyekeznek lelőni az ellenséges hajót. Minden játékosnak három élete van. A Metroid Blast két további játékmódot is kínál:
  1. Kompetitív: ebben a módban minél több kredit összegyűjtése a cél, amik fokozatosan jelennek meg a térképen
  2. Kooperatív: együttes erővel kell legyőzni a játékosokra támadó harci robotokat

  Pikmin Adventure
  A játék a Pikmin elemein alapul. Olimar kapitány, aki a kis Pikmineket irányítja, a Wii U GamePad segítségével irányítható. A többi játékos (maximum négy) a Wii Remote kontroller segítségével a nagyobb Pikmineket irányítják. A feladat az, hogy együttműködve túljussatok az egyes szinteken, az ellenségeket - és a bossokat - legyőzve, és a végén visszajutni Olimar hajójára.
  Kompetitív játékok (2 - 5 játékos számára):

  Mario Chase
  Mint azt a játék címe sejteti, a játék főszerepében Super Mario áll. A játékban négy játékos üldözi egymást a Wii Remote kontroller segítségével egy hatalmas arénában, amit a Gomba királyság és az ötödik játékos a Wii U GamePad által inspirált, aki Mario bőrbe bújva játszik. Az ötödik játékos a Wii U GamePad kijelzőjén látja a többi játékos helyzetét is.


  Luigi's Ghost Mansion
  A játékban, aminek az alapját a Luigi's Mansion 3DS játék adja, a játékosok feladata a szellem megtalálása a sötét labirintusban, amit a zseblámpáik fényével gyengíthetnek. A szellemet az ötödik játékos irányítja a Wii U GamePad segítségével, és a többiek számára láthatatlan. Azonban ahogy egy játékos közel kerül hozzá, a Wii Remote kontroller elkezd rezegni, és minél közelebb van, a rezgés annál erősebb. Ha úgy érzi elég közel került a szellemhez, elég felkapcsolni a zseblámpát, és a szellem láthatóvá válik, miáltal el is lehet azt kapni.
  Animal Crossing: Sweet Day
  Az Animal Crossing játék városának négy lakója megkísérel behatolni a tiltott kertbe, hogy összegyűjtsék az ott található fák terméseit. Ez természetesen nem tetszik a kert őreinek, akiket az ötödik játékos irányít a Wii U GamePad segítségével. A játék akkor ér véget, amikor az őröknek sikerül elkapni az utolsó behatolót is, vagy ha a játékosoknak sikerül összegyűjteni meghatározott számú gyümölcsöt még azelőtt, hogy az előző feltétel teljesülne. Fontos még tudni, hogy minél több gyümölcsöt gyűjt össze egy játékos, annál lassabb lesz és ráadásul a Wii U GamePad - el játszó játékosnak az egész kertre rálátása van.
  Szóló játékok (1 játékos számára)

  Takamaru's Ninja Castle
  Ezt a játékot az Európában kevésbé ismert Nazo no Murasame Jo játék inspirálta, ami 1986 - ban jelent meg a japán Family Computer Disc System - re. A játékban ninja harcosok hordái ellen indulsz csatába, akiket shiruken csillagok dobásával győzhetsz le. A dobás a Wii U GamePad általi helyes célzással valósítható meg. Az érintőképernyőn az ujjaid segítségével befolyásolhatod a csillag pályáját és annak gyorsaságát is. A játéknak jó néhány szintje van, és a végén egy boss vár a játékosra, aki ellen már nem shirukenekkel, hanem karddal indul harcba.


  Donkey Kong's Crash Course
  A játék fő célja a járműved startból célba való juttatása az akadályokon keresztül, amit az eredeti árkád játék a Donkey Kong inspirált. A játék során a mozgásérzékelő szenzorokat és analóg karokat kell használni a feladatok teljesítéséhez a Wii U GamePad - en.
  Balloon Trip Breeze
  A játék a NEZ Balloon Flight játékán alapul. A Mii karakteredet a jutalmakkal és akadályokkal teli játéktéren kell navigálnod a stylus és a Wii U GamePad érintőképernyője segítségével, amin csak a közeli környezeted jelenik meg, míg a TV képernyőjén az egész környezet belátható.
  Captain Falcon's Twister Race
  Ez egy igazi versenyjáték, ami a futurisztikus F - Zero versenyeken alapul.
  Yoshi's Fruit Cart
  A játék középpontjában Yoshi, a kis sárkány áll, aki a Nintendo történelmében a Super Mario Worldben való debütálása óta már jó néhány saját játékot is kapott.
  Octopus Dance
  A játék alapjai az Octopus cím, ami a régi, de ma már legendás hordozható Game & Watch játékok közé tartozott.
  ZombiU
  Megjósolták, hogy a világ 2012 - ben véget ér. London elesett. te felkészültél?

  Másodszor sújtja Londont emberiséget pusztító vírus. A Big Ben harangjai zúgnak és sok ezer halott és fertőzött létezik, aki az a kór kínoz, ami rosszabb a halálnál. Még mindig lélegzel. Még. De meddig leszel képes túlélni a London alatti labirintusban, közel a fertőzöttekhez? Az emberiség maradékát szörnyű veszély tizedeli, ami csak a Te friss húsodra vár.

  A ZombiU kifejezetten a Wii U konzol tulajdonságaihoz megtervezett játék, ami képes a forradalmi kontroller lehetőségeinek kihasználására is, ebben a 3rd person survival horror lövöldözésben. Vedd hát kézbe a Bug - Out Bag túlélő dobozt, vagyis a Wii U GamePad - et, és indulj el megtalálni a tartalékokat. Számolj minden percet, hiszen csak egy esélyed van. Próbálj meg embernek maradni, hiszen az már egy kihalófélben lévő faj.


 • Érezd a felszültséget a TV és a Wii U GamePad kijelzőjének követése által
 • A készleteid fogynak, míg az ellenségeid száma egyre csak nő. Nem tudhatod mikor tudsz újra lőszerhez, élelemhez, gyógyszerhez jutni, ezért ésszel használd fel a fogyó eszközöket
 • Ha meghalsz egy teljese új ember bőrébe kerülsz, egy a túlélésért küzdő rémült lélekké válsz, és az első feladatod a Bug - Out Bag visszaszerzése lesz, ami még mindig annál az embernél, vagyis már zombinál van, aki utoljára voltál
 • Készülj fel az elkerülhetetlen mészárlásra, gyűjts elegendő fegyvert, lőszert, és mindent, amire a túléléshez szükséged lesz
 • Multiplayer módban az egyik játékos a Zombie Master, aki felülről irányítja és kelti életre a zombikat a Wii U GamePad segítségével, míg a többiek a Wii Remote segítségével harcolnak a túlélésért
 • Amint meghal a karaktered, az online barátaid értesítést kapnak a tényről, és elindulhatnak vadászni rád, hogy megszerezzék a felszerelésedet
 • Nintendo Wii U ZombiU Premium Pack 32GB (Limited Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2012.10.15.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Nintendo Wii U ZombiU Premium Pack 32GB (Limited Edition)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok