Octopath Traveler (Traveler’s Compandium Edition) Nintendo SWITCH

Bruttó ár
31.390 Ft
Nettó ár: 24.717 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 384332
SquareEN szinkron

Octopath Traveler (Traveler’s Compandium Edition) [NSW]

Kezd a kalandod az egyik főhős bőrébe bújva a nyolc választható közül. Mindegyikük saját történettel, képességekkel és célokkal. Hol kezdődik a te történeted? Merre indulsz tovább? Minden döntés csak a játékoson múlik.

Minden szereplő saját utat jár be, saját akciókat hajt végre, amik lehetnek más szereplőkkel való interakciók, amikor útjaik keresztezik egymást. Például Olberic, a harcos mindenkit párbajra hívhat, amik segítenek neki a gonosztevők felderítésében és az igazságszolgáltatásban, de ugyanúgy lehetőség ez arra is, hogy egyszerűen eltávolítsa azt, aki az útjában áll. Primrose, a táncosnő rá tud venni másokat arra, hogy kövessék, így fel tudja kutatni az elveszett személyeket, de csapdába is tudja így csalni a számára kellemetlen karaktereket.

Ebben a játékban a párbajok klasszikus formában és fordulós rendszerben - ezek ötvözeteként vannak jelen, új játékmechanizmusokkal kombinálva ezeket. Az egyik ilyen mechanizmus például a Boost rendszer, ami pontok gyűjtését teszi lehetővé. Ezek a pontok aztán fejlesztésekre használhatók fel. A pontok helyes felhasználása hatalmas stratégiai előnyhöz juttathatja a játékost a későbbiekben.

A játékban több megválasztható stratégiai út is van, amik során különféle jutalmak szerezhetők.

Octopath_Traveller_Compandium


Az Octopath Traveler Traveler's Compandium Edition tartalma:
  • Octopath Traveler alapjáték
  • 3D könyv
  • Érme replika
  • Kétoldalas térkép Orsterra világáról




  • Értékelések Octopath Traveler (Traveler’s Compandium Edition)

    Nincs vélemény a termékről.