Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition)

A héten 1 ügyfél vásárolta meg
SZINTÉN ELÉRHETŐ Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition) - PS5
ÚJ TERMÉK
15.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 423888

Microids15 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió

LEÍRÁS: Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition) [PS4]


Az Oddworld: Soulstorm nagyobb, durvább és merészebb folytatása a neves videójáték-sorozat akciókalandjának és a kvintológia kirobbanó második részének az Oddworld: New ‘n‘ Tasty-nek. Abe szerepében játszol, egy vonakodó mugli hős, aki akaratlanul felkelést váltott ki, és most vezetnie kell bölcseit a bolygó vezetői elleni szabadságharcban.
Abe a túlélésért harcol a bolygó uralkodó és jól finanszírozott ereje ellen. Az elnyomás minden eszközével fel vannak fegyverezve, a propagandától a biológiai és a könyörtelen halálos erőkig. Megpróbálhatod megváltoztatni Abe sorsát, és több mint 1000 követőjét szabadíthatod fel, vagy kudarcot vallhatsz, és láthatod az egész faj kiirtását. Fedezd fel a hatalmas kinematikai skálát és a lélegzetelállító képekkel teli 2.9D környezetet. Tároljon készleteket, kézműves fegyvereket, fegyverezze fel követőit, fejtsen meg rejtvényeket, és biztonságosan engedje el Abe mind az 1000 követőjét.
 • Akció-kaland platform: Fejleszd a műfajt úgy, hogy RPG-lite elemeket adsz egy játékügynökséghez, hogy úgy játssz, ahogyan szereted, legyen az agresszív vagy passzív.
 • Történet: Sötét történet perverz humorérzékkel, amely megvilágítja az emberi állapotban létező iróniákat.
 • 2.9D: Egy epikus környezet, hatalmas hatókörrel, amelyet fel kell fedezni a világban vezető utadon, ahelyett, hogy a platform az oldalsó nézet hagyományos érzésére korlátozódna.
 • Quarma: A Quarma egy valós idejű visszacsatolási funkció, amely tükrözi a játékban végzett tevékenységeidet, és tetteid befolyásolják a játék kimenetelét.
 • Scavenger’s Economy: a zsebtolvajok ellenségei, zsákmány szekrények, a szemeteslátogatás és a beszerzés. Cseréld ki őket játékgépekre, és szerezz be olyan termékeket, amelyek nagyobb önállóságot biztosítanak a játék számos kihívásának kezelésében.
 • Alkotás: Használd a rendezett erőforrásokat és az automaták termékeit, hogy fegyverként vagy eszközként használható tárgyakat készíts a karakterek és akadályok ellen.
 • Többségben az erő: Minél több követőt mentesz meg, annál erősebb lesz a felkelés. Adj ajándékot a kézműveseknek. Rajtad áll, hogy agresszívak vagy passzívak lesznek.
 • Játékmenet: Platformos akció-kaland játék 2,9 D. A játékidő 15 óra. A sikervadászok és a perfekcionisták könnyedén játszhatnak akár több tucat órán keresztül.
 • Eredménytáblázat: Minden szinten pontozási rendszert, eredményjelző táblákat, eredményeket és jelvényeket kínálnak.
  Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition) gyűjtői fémtokot tartalmaz.
  oddworld_soulstorm_day1


 • Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition)
  katalógusba hozzáadva: 2021.05.10.

  Vélemények: Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition)

  Nincs vélemény a termékről.