Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition) - PS5Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition) - XBOX ONE
Bruttó ár
16.790 Ft
Nettó ár: 13.220 Ft
 
Termék kódja: 423888
MicroidsEN szinkronA játék upgrade PlayStation 5-re lehetséges
Szeretél megtakarítani 4.100 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 12.690 Ft-ért

Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition) [PS4]

Az Oddworld: Soulstorm nagyobb, durvább és merészebb folytatása a neves videójáték-sorozat akciókalandjának és a kvintológia kirobbanó második részének az Oddworld: New ‘n‘ Tasty-nek. Abe szerepében játszol, egy vonakodó mugli hős, aki akaratlanul felkelést váltott ki, és most vezetnie kell bölcseit a bolygó vezetői elleni szabadságharcban.

Abe a túlélésért harcol a bolygó uralkodó és jól finanszírozott ereje ellen. Az elnyomás minden eszközével fel vannak fegyverezve, a propagandától a biológiai és a könyörtelen halálos erőkig. Megpróbálhatod megváltoztatni Abe sorsát, és több mint 1000 követőjét szabadíthatod fel, vagy kudarcot vallhatsz, és láthatod az egész faj kiirtását. Fedezd fel a hatalmas kinematikai skálát és a lélegzetelállító képekkel teli 2.9D környezetet. Tároljon készleteket, kézműves fegyvereket, fegyverezze fel követőit, fejtsen meg rejtvényeket, és biztonságosan engedje el Abe mind az 1000 követőjét.

  • Akció-kaland platform: Fejleszd a műfajt úgy, hogy RPG-lite elemeket adsz egy játékügynökséghez, hogy úgy játssz, ahogyan szereted, legyen az agresszív vagy passzív.
  • Történet: Sötét történet perverz humorérzékkel, amely megvilágítja az emberi állapotban létező iróniákat.
  • 2.9D: Egy epikus környezet, hatalmas hatókörrel, amelyet fel kell fedezni a világban vezető utadon, ahelyett, hogy a platform az oldalsó nézet hagyományos érzésére korlátozódna.
  • Quarma: A Quarma egy valós idejű visszacsatolási funkció, amely tükrözi a játékban végzett tevékenységeidet, és tetteid befolyásolják a játék kimenetelét.
  • Scavenger’s Economy: a zsebtolvajok ellenségei, zsákmány szekrények, a szemeteslátogatás és a beszerzés. Cseréld ki őket játékgépekre, és szerezz be olyan termékeket, amelyek nagyobb önállóságot biztosítanak a játék számos kihívásának kezelésében.
  • Alkotás: Használd a rendezett erőforrásokat és az automaták termékeit, hogy fegyverként vagy eszközként használható tárgyakat készíts a karakterek és akadályok ellen.
  • Többségben az erő: Minél több követőt mentesz meg, annál erősebb lesz a felkelés. Adj ajándékot a kézműveseknek. Rajtad áll, hogy agresszívak vagy passzívak lesznek.
  • Játékmenet: Platformos akció-kaland játék 2,9 D. A játékidő 15 óra. A sikervadászok és a perfekcionisták könnyedén játszhatnak akár több tucat órán keresztül.
  • Eredménytáblázat: Minden szinten pontozási rendszert, eredményjelző táblákat, eredményeket és jelvényeket kínálnak.

    Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition) gyűjtői fémtokot tartalmaz.

    oddworld_soulstorm_day1





  • Értékelések Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition)

    Nincs vélemény a termékről.