Odin Sphere: Leifthrasir

SZINTÉN ELÉRHETŐ Odin Sphere: Leifthrasir - PS4
ÚJ TERMÉK
11.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 348647

Atlus 12 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Odin Sphere: Leifthrasir [PS3]

348643 Az Odin Sphere Leifthrasir egy akciódús RPG 2D side-scrolling játék, melyet a norvég mitológia, Wágner opera sző át. Az új játék teljes egészében a klasszikus PS2 klasszikusának az Odin Sphere HD átdolgozása, a Vanillaware csapatától, aki Dragon's Crown és a muramasa: The Demon Blade játékok szerzője.

Egyedi 2D akció RPG desztináció
Itt az ideje az Armagedon történetének elmesélésére.
Erion mágikus királyságának világában Valentine hatalmas erőkkel rendelkezett. "Cauldron", ennek a hatalmas erőnek a forrása a királyság minden fellendülését megőrizte. De Valentin váratlan fordulatot hoz. A környék királyságai között a "Cauldron" miatt konfliktus képződik, amely abban az időben nem volt ura. Ez a végtelen háború napról napra fokozódott. Valóban a világ a destrukcióhoz közelít, amely Erion Armagedonjában meg volt jósolva?

Lenyűgöző akció
A játék alapját a side-scrolling akció képezi, amely egyszerű vezérlést jelent, hogy mindenki ugyanúgy élvezhesse a játékot. A játék egyre kifejlődik, miközben a rengeteg harc és dramatikus szcenériák zajlanak. Álljon a különféle szintek kihívása elé, miközben különféle tágyakat használ, és akciókat él át.

Az étel, melyet így szerez elengedhetetlen karaktere szintjének növelésére. Minél többet eszik meg belőle, annál erősebbé válnak protagonistái és új képességekre tesznek szert.

  • Új HD animáció.
  • Több akció.
  • Új szintek és ellenségek.
  • A klasszikus nem megy ki a divatból.
  • Japán és angol dabing.
 

Odin Sphere: Leifthrasir
katalógusba hozzáadva: 2016.03.22.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Odin Sphere: Leifthrasir

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok