WRC 9: The Official Game Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ WRC 9: The Official Game - PS4WRC 9: The Official Game - PS5WRC 9: The Official Game - XBOX ONEWRC 9: The Official Game - NSW
Bruttó ár
12.790 Ft
Nettó ár: 10.071 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 408010
NACONEN szinkron

WRC 9: The Official Game [PC DVD]

A WRC 8 sikere után a WRC 9 több fejlesztéssel és új funkcióval rendelkezik a rally versenyzés szerelmesei számára. A francia KT Racing stúdió szenvedélyes fejlesztői a WRC 9-ben előhúzták az összes ütőkártyájukat, hogy ismét teljesítsék a rally rajongók elvárásait.

A WRC 8 karriermódját a versenyzős játékok között az egyik legjobbként tartják számon. Most visszatér a WRC 9-ben továbbfejlesztett játékmechanikával, csapatunk fejlesztésének új lehetőségeivel, az események szélesebb skálájával és szorosabb összeköttetésben azzal, amit a csapatok végeznek a világbajnokság során egész évben.

Bizonyos járműviselkedések fejlesztésének érdekében a fejlesztők ismét az autó fizikájának realitására összpontosítottak, beleértve a rugózást, fékezést és súlyátvitelt, hogy egy következő szintre emeljék a realisztikusságot. A fejlesztők különösen figyeltek az autóhangok átadásának realisztikusságára is.

  • A WRC 9-ben a játékosok az FIA rally világbajnokság új szezonjába csöppenek az egész éves versenynaptár teljes tartalmával és sok mással.
  • 3 új verseny: Japán, Új Zéland, Kenya.
  • Több, mint 50 hivatalos csapat a WRC, WRC 2, WRC 3 és Junior WRC-ből.
  • Több, mint 15 bónusz jármű, amely rányomta bélyegét a WRC történelemre.



  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    EN szinkronDE szinkronPL feliratok

    Értékelések WRC 9: The Official Game

    Nincs vélemény a termékről.