WRC 9: The Official Game

SZINTÉN ELÉRHETŐ WRC 9: The Official Game - XBOX ONEWRC 9: The Official Game - PS5WRC 9: The Official Game - PC DVD
ÚJ TERMÉK
19.046 Ft
13.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 408011

NACONminden korosztály számára ajánlottangol verzió

LEÍRÁS: WRC 9: The Official Game [PS4]


A WRC 8 sikere után a WRC 9 több fejlesztéssel és új funkcióval rendelkezik a rally versenyzés szerelmesei számára. A francia KT Racing stúdió szenvedélyes fejlesztői a WRC 9-ben előhúzták az összes ütőkártyájukat, hogy ismét teljesítsék a rally rajongók elvárásait.
A WRC 8 karriermódját a versenyzős játékok között az egyik legjobbként tartják számon. Most visszatér a WRC 9-ben továbbfejlesztett játékmechanikával, csapatunk fejlesztésének új lehetőségeivel, az események szélesebb skálájával és szorosabb összeköttetésben azzal, amit a csapatok végeznek a világbajnokság során egész évben.
Bizonyos járműviselkedések fejlesztésének érdekében a fejlesztők ismét az autó fizikájának realitására összpontosítottak, beleértve a rugózást, fékezést és súlyátvitelt, hogy egy következő szintre emeljék a realisztikusságot. A fejlesztők különösen figyeltek az autóhangok átadásának realisztikusságára is.
 • A WRC 9-ben a játékosok az FIA rally világbajnokság új szezonjába csöppenek az egész éves versenynaptár teljes tartalmával és sok mással.
 • 3 új verseny: Japán, Új Zéland, Kenya.
 • Több, mint 50 hivatalos csapat a WRC, WRC 2, WRC 3 és Junior WRC-ből.
 • Több, mint 15 bónusz jármű, amely rányomta bélyegét a WRC történelemre.

 • WRC 9: The Official Game
  katalógusba hozzáadva: 2020.04.22.

  Vélemények: WRC 9: The Official Game

  Nincs vélemény a termékről.