WRC 10: The Official Game

A héten több mint 5 ügyfél vásárolta meg
SZINTÉN ELÉRHETŐ WRC 10: The Official Game - XBOX X|SWRC 10: The Official Game - XBOX ONEWRC 10: The Official Game - PS4WRC 10: The Official Game - PC DVD
ÚJ TERMÉK
19.046 Ft
15.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 423106

NACONminden korosztály számára ajánlottangol verzió

LEÍRÁS: WRC 10: The Official Game [PS5]


Újra felfedezték a kritikusok és a profi sofőrök által is díjazott standard off-road verseny szimulációt! Érj el a 2021-es szezonban dobogós helyezést, és e verseny 50. évfordulójának alkalmából éld át újra a legendás versenyautók vezetési élményét!
A bajnokság 50. évfordulója alkalmából a WRC 10 vadonatúj évfordulós kiadást kínál új tartalommal és szenzációkkal. Éld át a legintenzívebb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 történelemmód 19 történelmi eseménynek teszi ki vezetői tehetséged, amelyek során alkalmazkodnod kell az egyes időszakok versenykörülményeihez.
 • 4 új versenypálya 2021-ből: Észtország, Horvátország, Belgium és Spanyolország.
 • 6 történelmi találkozó, beleértve Akropolisz, San Remo, Németország és Argentína.
 • 120 sebesség teszt.
 • 52 hivatalos csapat a 2021-es szozonból (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC).
 • 20 legendás versenyautó: Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota és mások ...
  A karrier mód, amelyet egyhangúlag az egyik legfejlettebbnek és a legteljesebbnek tartanak a versenyjátékban, szintén átfogóan megújult, és most már magában foglalja a "Livery editor"-t is, így saját csapatot hozhatsz létre, és hozzáadhatod színeid a jelenlegi autókhoz!
  A hiperrealisztikus és rendkívül pontos WRC 10 fizikai motor tovább javítja a vezetési élményt, jobb aerodinamikai erővel, turbóval és fékezéssel minden felületen. A hangtervezést is továbbfejlesztették, hogy fokozzák a játékba való belemerülést.
  Kifejezetten versenyképes e-sport napi és heti kihívásokkal és klubokkal, ahol saját versenyeket hozhatsz létre. A pilóták saját szintjükön versenyezhetnek a közösséggel.

 • WRC 10: The Official Game
  katalógusba hozzáadva: 2021.04.23.

  Vélemények: WRC 10: The Official Game

  Nincs vélemény a termékről.