WRC 10: The Official Game Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ WRC 10: The Official Game - PS4WRC 10: The Official Game - PS5WRC 10: The Official Game - Xbox Series X|SWRC 10: The Official Game - XBOX ONEWRC 10: The Official Game - NSW
Bruttó ár
10.690 Ft
Nettó ár: 8.417 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 423110
NACONEN szinkron

WRC 10: The Official Game [PC DVD]

Újra felfedezték a kritikusok és a profi sofőrök által is díjazott standard off-road verseny szimulációt! Érj el a 2021-es szezonban dobogós helyezést, és e verseny 50. évfordulójának alkalmából éld át újra a legendás versenyautók vezetési élményét!

A bajnokság 50. évfordulója alkalmából a WRC 10 vadonatúj évfordulós kiadást kínál új tartalommal és szenzációkkal. Éld át a legintenzívebb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 történelemmód 19 történelmi eseménynek teszi ki vezetői tehetséged, amelyek során alkalmazkodnod kell az egyes időszakok versenykörülményeihez.

  • 4 új versenypálya 2021-ből: Észtország, Horvátország, Belgium és Spanyolország.
  • 6 történelmi találkozó, beleértve Akropolisz, San Remo, Németország és Argentína.
  • 120 sebesség teszt.
  • 52 hivatalos csapat a 2021-es szozonból (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC).
  • 20 legendás versenyautó: Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota és mások ...

    A karrier mód, amelyet egyhangúlag az egyik legfejlettebbnek és a legteljesebbnek tartanak a versenyjátékban, szintén átfogóan megújult, és most már magában foglalja a "Livery editor"-t is, így saját csapatot hozhatsz létre, és hozzáadhatod színeid a jelenlegi autókhoz!

    A hiperrealisztikus és rendkívül pontos WRC 10 fizikai motor tovább javítja a vezetési élményt, jobb aerodinamikai erővel, turbóval és fékezéssel minden felületen. A hangtervezést is továbbfejlesztették, hogy fokozzák a játékba való belemerülést.

    Kifejezetten versenyképes e-sport napi és heti kihívásokkal és klubokkal, ahol saját versenyeket hozhatsz létre. A pilóták saját szintjükön versenyezhetnek a közösséggel.



  • Értékelések WRC 10: The Official Game

    Nincs vélemény a termékről.