WRC 10: The Official Game Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ WRC 10: The Official Game - PC DVDWRC 10: The Official Game - PS4WRC 10: The Official Game - PS5WRC 10: The Official Game - Xbox Series X|SWRC 10: The Official Game - XBOX ONE
Bruttó ár
17.090 Ft
Nettó ár: 13.457 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 431929
NACONEN szinkron

WRC 10: The Official Game [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A bírálók és a profi sofőrök díjazták a standard off-road verseny szimulációt! A 2021 -es szezonban dobogós helyezést érhet el, és újra átélheti a legendás autók kerekének legjobbjait a verseny 50. évfordulója alkalmából. A bajnokság 50. évfordulója alkalmából a WRC 10 vadonatúj évfordulós kiadást kínál új tartalommal és érzésekkel. Éld át újra a legintenzívebb pillanatokat 1973 -tól napjainkig! A WRC 10 előzménymódja 19 történelmi eseménynek teszi ki vezetői tehetségét, amelyekhez alkalmazkodni kell az egyes időszakok versenyfeltételeihez. 4 új szám 2021 -ben: Észtország, Horvátország, Belgium és Spanyolország. 6 történelmi gyűlés, köztük az Akropolisz, San Remo, Németország és Argentína. 120 gyorsasági szakasz. 52 hivatalos csapat a 2021 -es szezontól (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC). 20 legendás autó az Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota és más ... A karrier mód, amelyet egyhangúlag az egyik legfejlettebbnek és a legteljesebbnek tartanak a versenyjátékban, szintén átfogóan megújult, és immár tartalmaz egy "Livery szerkesztőt" is, így saját csapatot hozhat létre, és hozzáadhatja színeit az aktuális autókhoz! A hiperreális és rendkívül precíz fizikai motornak köszönhetően a WRC 10 tovább javította a vezetési élményt, jobb aerodinamikai erővel, turbóval és fékezéssel minden felületen. A hangtervet is továbbfejlesztettük, hogy fokozzuk a játékba való belemerülést. Kifejezetten versenyképes e -sport napi és heti kihívásokkal és klubokkal, ahol saját versenyeket hozhat létre. A járművezetők saját szintjükön versenyezhetnek a közösséggel.

Értékelések WRC 10: The Official Game

Nincs vélemény a termékről.