WRC 9: The Official Game [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
8.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 410925
BigBen

WRC 9: The Official Game [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

A WRC 8 sikere után a WRC 9 több fejlesztéssel és új funkcióval rendelkezik a rally versenyzés szerelmesei számára. A francia KT Racing stúdió szenvedélyes fejlesztői a WRC 9-ben előhúzták az összes ütőkártyájukat, hogy ismét teljesítsék a rally rajongók elvárásait. A WRC 8 karriermódját a versenyzős játékok között az egyik legjobbként tartják számon. Most visszatér a WRC 9-ben továbbfejlesztett játékmechanikával, csapatunk fejlesztésének új lehetőségeivel, az események szélesebb skálájával és szorosabb összeköttetésben azzal, amit a csapatok végeznek a világbajnokság során egész évben. Bizonyos járműviselkedések fejlesztésének érdekében a fejlesztők ismét az autó fizikájának realitására összpontosítottak, beleértve a rugózást, fékezést és súlyátvitelt, hogy egy következő szintre emeljék a realisztikusságot. A fejlesztők különösen figyeltek az autóhangok átadásának realisztikusságára is.
  • A WRC 9-ben a játékosok az FIA rally világbajnokság új szezonjába csöppenek az egész éves versenynaptár teljes tartalmával és sok mással.
  • 3 új verseny: Japán, Új Zéland, Kenya.
  • Több, mint 50 hivatalos csapat a WRC, WRC 2, WRC 3 és Junior WRC-ből.
  • Több, mint 15 bónusz jármű, amely rányomta bélyegét a WRC történelemre.

  • Értékelések WRC 9: The Official Game [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.