Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
9.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 433895
SEGA

Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcolás nélküli szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Végre itt az olimpia, és ez az Ön alkalma a hírnévre! Akár barátaival, családjával játszik, akár a globális toplistákon szerepel ... A Tokió 2020 egy társasjáték, amelyet mindenki játszhat! Készüljön fel, hogy felszabaduljon, gyakoroljon és szórakozzon, miközben megteremti sportolóját. Miért elégedne meg a szokásos sportruházattal, ha felhívhatja magára a figyelmet egy kalóz, űrhajós vagy kék játékos, a Sonic the Hedgehog öltözékében! Az aranyért hajtani soha nem volt ennyire szórakoztató!
  • Hozza létre álmai olimpikonját! Öltözzön fel és nyűgözze le a legnagyobb színpadot, több mint 50 jelmeztervvel az avatarja számára.
  • Játszon! Játékszintjétől függetlenül hajtson az aranyra az elérhető árkádsportok széles skálájában.
  • Válasszon 18 szórakoztató sportesemény közül: 100 m staféta, 4x100m, 110 m akadályfutás, Távolugrás, Kalapácsvetés, 100m gyors, 200 m egyéni pozíció versenyek, BMX, Box, sportmászás, Basketball, Asztalitenisz, Tenisz, Futball, Strandröplabda, Dzsúdó, Rugby Sevens, Baseball


  • Értékelések Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game [PS4] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.