Onechanbara Z2: Chaos

ÚJ TERMÉK
7.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 314346

NIS 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Onechanbara Z2: Chaos [PS4]

314346 Onechanbara Z2: Chaos az Onechanbara sorozat legújabb folytatása, amelyben a világ legszexibb zombi hölgyei mutatkoznak be. Két szexi vámpír testvérrel a főszerepben.

Harcoljon a zombie invázió ellen, ahol fröcsög a vér, és végtagok repülnek minden irányba, akrobata elemekkel, támadásokkal, vagy változzon néha démonná, rendelkezzen nagyobb erővel, de az életenergiája rovására. A bikinis zombie egység négy tagja egyedi képességekkel rendelkezik, és az Ön játéka szférákkal van megjutalmazva, melyet fegyverekre és ruházatra cserélhet.
  • Az Onechanbara egység tagjai veszélyes és új mozdulatokkal térnek vissza, új Dare Drive-val és démonikus Xtasy transzformációkkal.
  • Mind a négy főszereplő egyedi fegyverekkel és készségekkel rendelkezik, Ön pedig a játék folyamata alatt váltogathatja őket, esetleg csapatot is alkothat.
  • A Mission mód konkrét kihívásokat kínál fel Önnek, amely sárga szférákat oldja fel Ön előtt, melyeket új berendezésekre, ruházatra cserélhet, és melyet aztán a globális ranglétrán jobb helyezésre válthat be.
  • Válasszthat, hogy az igazi játékélményt japánul, vagy a sorozat történelmében először angolul szeretné átélni.


Onechanbara Z2: Chaos
katalógusba hozzáadva: 2015.07.15.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Onechanbara Z2: Chaos

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok