P4G: Persona 4 Golden

ÚJ TERMÉK
6.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 209219

Atlus 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: P4G: Persona 4 Golden [PS Vita]

A Persona 3 Portable folytatása, minden idők második legtöbb díjat bezsebelő PSP játéka a Persona 4 -ből indul ki, a közkedvelt Atlus kiadványt P4G által fejlesztett játék igazi RPG élményt nyújt.

Jól megtervezett grafika 5 "OLED" kijelzővel. A játék audio oldalát tekintve 1.5 x több dialógust tartalmaz, mint az eredeti kiadás. Az új online funkciónak köszönhetően más játékosokat is segtségül hívhat, amennyiben halálközeli állapot fenyegeti.

A P4G új tartalommal bővült. Új Persona pontokat gyűjthet, új eseményeket élhet át új karakterek segítségével, elképesztő anime cut-szcénákkal, melyek közt megtaláljuk Shoji Meguroa új zenéjét is, valamint a rajongók által javasolt fejlesztéseket és változásokat, és még sok egyéb mást is! A Persona 4 Golden sokkal több, mint a klasszikus verzió: a legjobb módja, ha kipróbálja!
  • A fejlettebb, kibővített verzió minden idők egyik legjobb RPG verziója. A fejlett grafika, új történet, dialógusok a harcrendszer lépéseivel, a karakterek irányításával kombinálva felejthetetlen élményt nyújtanak.
  • A harcok közt a P4G lehetővé teszi a választást a tevékenységek közül, hogy szeretné szabadidejét tölteni.
  • Meg tudja fejteni a történet végkimenetét? A közel 100 óra játszási idő bevonja Önt ebbe a mély titokba, ahol az éjféli tévézés gyilkosságok sorozatához vezet.
P4G: Persona 4 Golden
katalógusba hozzáadva: 2012.11.09.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: P4G: Persona 4 Golden

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok