Painkiller + Best of Action + Made Man

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 4071

CI 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Painkiller + Best of Action + Made Man [PC DVD]

Csomag a következő játékokat tartalmazza: Painkiller, Best of Action és Made Man.Painkiller
Bérgyilkos a mennyországból! Míg éltem, Daniel Garnerként ismertek. Most, hogy halott vagyok, szenvednem kell a Menny és Pokol között. A hitem elhagyott, de új nevet szereztem magamnak. És a meny angyalai immár hozám imátkoznak...

Zsigerekig hatoló izgalmak járják át tested miközben hatalmas vérfürdőkön verekszed magat 24 pályán keresztül. Több mint 50 féle bestia próbál megakadályozni abban, hogy elérd a célod. Lebilincselő játékmenet és halálosztó fegyverek: szögezd az ellenfeleid a falhoz a Stakegunnal, vagy hajíts rájuk gránátot. A játékban négyféle nehézségi szintet lehet beállítani. A pályák végén meg kell küzdeni a főellenségekkel. A szörnyek rendkívül részletesen ki vannak dolgozva, minden korábbinál valósághűbb grafika. Valódi hardcore akciójáték! A Painkiller újradefiniálja, mi több újjáéleszti az FPS műfajt. - Game Chronicles

Best of Action
Három akciójáték egyben: Airborne Troops, Alpha Black Zero és Gene Troopers.

Elsőben az ellenséges területen találjuk magunkat a második világháborúban, másik a jövó terroristái ellen fordít és harmadikban a világűrből jött idegenekkel találkozunk.

Made Man
Elsősorban maga a történet sem kifejezetten a játék erőssége, de azért bőven elfogadhatónak tartjuk tudván azt, hogy David Fisher, a Mafia című örök kedvenc akció sztori-írójának tollából származik.

A fejlesztők azonban még nem érték be ekkora névvel: Bill Bonnano, a hírhedt Bonnano família atyaúristenének közreműködését is élvezhették, ilyen módon a hetvenes-nyolcvanas évek New York-jának alvilágáról első kézből tudhattak meg szaftosabbnál-szafsabb információkat, s így üthettek össze Fisher úr aktív kollaborációjának segítségével egy érdekes, ám már így hatszáznyolcvanharmadik alkalommal kissé kiszámítható történetet. A Made Man főszereplője az olasz származású Joey Verola, aki a vietnámi harcok közepette ismerkedik meg és barátkozik össze Johnny Biondóval. Az Eggs néven becézett úriemberről lassacskán kiderül, hogy meglehetősen aktív a már említett amerikai nagyváros maffia családjainak életében. Eggs segítségkérés címén rángatja bele hősünket egy-két akcióba, aki – mint az várható volt – nyakig benne is marad. A kezdeti sikerek után Joey úgy dönt, hogy a Phil Lombardi által vezetett Franzone családnál fog karriert csinálni és szembeszáll a rosszarcú kínaiakkal és fejükkel, a gyönyörű Jade Li-vel.

Painkiller + Best of Action + Made Man
katalógusba hozzáadva: 2010.04.01.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Painkiller + Best of Action + Made Man

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok