Panzer Corps: Wehrmacht

ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 206594

Matrix minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Panzer Corps: Wehrmacht [PC CD]


A Panzer Corps: Wehrmacht egy teljesen új, fordulós stratégiai játék, ami újradefiniálja a klasszikus műfajt. Szakemberek csapata tervezte és fejlesztette, és rajongók százai tökéletesítették. A fejlesztés két évet vett igénybe, hogy a játék kiérdemelhesse a modern klasszikus címet.

A játék története a II. világháború alatt játszódik. A Panzer Corps: Wehrmachtban a Tengely parancsnokaként jelensz meg, és az egységek "magját" magaddal viheted a háborúban. A kombinált fegyverek használatának taktikája minden egyes parancsnoktól megköveteli, hogy képes legyen kihasználni a saját erős tulajdonságait az ellenség gyenge pontjai ellen.

A multiplayer mód, ami tulajdonképpen a PBEM++ rendszer javított verziója, lehetővé teszi az ellenfél egyszerű megtalálását bárhol a világon, hogy nehézségek nélkül élvezhető legyen a játék.

A Panzer Corps: Wehrmacht úgy került kialakításra, hogy nyájtani tudja a klasszikus háborús játékok élményét a XXI. század igényeihez igazítva, hogy az új generációs játékosok is élvezhetőnek találják.

 • 400 egységtípus, amik 19 osztályra vannak osztva, 20 részletes paraméterrel. 17 tereptípus, amik különféle módokon képesek a játszhatóságot befolyásolni. A Panzer Corps: Wehrmacht a régi jó háborús játékokra emlékeztet, de nem titkoltan az a célja, hogy új rajongókat szerezzen a műfaj számára
 • Mind a 26 forgatókönyv egyetlen nagy kampány "fába" van rendezve, jó néhány belépő ponttal a háború különböző fázisaiban. Az egyes csaták kimenetelétől függően (egyértelmű győzelem, marginális győzelem vagy vereség) különféle kihívásokkal fogsz találkozni
 • Minden kisebb és nagyobb nemzet megjelenik a játékban: Németország, Olaszország, Lengyelország, Franciaország, Nagy-Britannia, USA, Szovjetunió, Norvégia, Belgium, Hollandia, Albánia, Románia, Görögország, stb.
 • Az alapegységek, amiket magaddal vihetsz a kampány során képesek tapasztalatszerzésre és fejleszthetők az új technológiák és fegyverek megjelenése után

 • Panzer Corps: Wehrmacht
  katalógusba hozzáadva: 2012.06.14.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Panzer Corps: Wehrmacht

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok