Paper Mario: The Origami King [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
11.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 410858
Nintendo

Paper Mario: The Origami King [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

A híres Mario új, papírból összerakott kalandja érkezik a Nintendo Switch konzolra! A királyságot feldúlták a veszélyes origamik. Csatlakozz Mariohoz és új barátnőjéhez Olíviához a harcban a gonosz Folded Soldiers ellen, szépítsd meg a sérült országot, és szabadítsd fel Peach hercegnő várát Olly, a gonosz király karmaiból e kaland során, amely szó szerint viccekkel telített. Paper Mario: The Origami King csak Nintendo Switch konzolra jelenik meg. Mario és Luigi megkapták Peach hercegnő meghívóját, hogy vegyenek részt az origami fesztiválon, és siessenek Toad Town-ba... de hamar rájönnek, hogy valami nincs rendben. Mario új kalandja során találkozik Olíviával, a gonosz Olly király testvérével. Egyesítik erőiket, hogy megállítsák az origamik támadását. Küzdj a Folded Soldiers ellen körküzdelmekben, amelyek stratégiai hozzáállást követelnek meg. Csatlakozz Mariohoz, Oliviához és barátaikhoz utazásuk során, amely tele van nevetéssel, érzelmekkel, lelkesedéssel és persze papírral.

Értékelések Paper Mario: The Origami King [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.