Patrician 4 (Gold Edition)

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 204237

 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Patrician 4 (Gold Edition) [PC DVD]


A csomag tartalmazza a Patrician 4 és a Patrician 4: Rise of Dynasty játékokat.

Patrician 4
A Patrician sorozat eredeti, még Atari ST - re és Amigára kiadott részeiből világszerte több, mint 2 millió darab kelt el, így a márka elnyerte a stratégiai játékosok tiszteletét. A Patricain 4 az elődök hírnevéből merít és egy teljesen új művészi stílust jelentet meg. Ezen kívül egy felhasználó barát gazdasági szimulációs motort is kapott. A Patrician 4 - ben egy középkori (a Hansa idejében) fiatal Balti- és Északi - tengerek környékén tevékenykedő kereskedő bőrébe bújhatsz és megismerheted az ő kereskedelmi birodalmát. A szerény kezdetektől, minden képességed és ügyességed kihasználva fel kell tudnod magad küzdeni a legbefolyásosabb európai kereskedők közé. A hiteles kereskedelmi rendszernek köszönhetően, amit a klasszikus kereslet - kínálat modell határoz meg lehetőséged van fejleszteni a vállalkozásod, és újabb tengerek meghódítására ad lehetőséget.
 • Haladj fokozatosan feljebb és feljebb a kereskedői ranglétrán. Válj köztiszteletben álló kereskedővé, hogy a kis falvakból igazai kereskedelmi központokat létesíthess
 • A siker alapja a klasszikus kereslet - kínálat modell
 • Építs épületeket, alkalmazz embereket, stimuláld a standard és az exotikus áruk iránti keresletet
 • Védd a konvojaidat a kalózok támadásaitól, éld át az igazi tengeri csatákat
 • Hozz létre kereskedelmi útvonalakat az Északi- és a Balti - tengeren, hogy elérd a kor legfejlettebb kereskedelmi központjait, mint London, Köln, Bergen, Hamburg, stb.
 • Versenyezz nyolc AI által irányított kereskedővel, és mutasd meg, hogy az ember a legjobb kereskedő
  Patrician 4: Rise of Dynasty
  A Patrician 4: Rise of Dynastyban izgalmas kereskedelmi kihívásokkal kell szembenézned nyolc új városban. A játék támogatja a kooperatív multiplayer játékmódot akár négy játékos számára is Interneten vagy LAN - on keresztül. Az új funkciók, amik a rajongói közösség javaslatai alapján kerültek a játékba és a városi környezet fejlesztései mid javítják a játék atmoszféráját. Vannak időre teljesítendő feladatok is, amikben az eredményed attól függ, hogy milyen gyorsan vagy képes teljesíteni a megadott feladatot.
 • Patrician 4 (Gold Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2012.02.15.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Patrician 4 (Gold Edition)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok