Patrician 4

ÚJ TERMÉK
2.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 588

 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Patrician 4 [PC DVD]


A Patrician sorozat eredeti, még Atari ST – re és Amigára kiadott részeiből világszerte több, mint 2 millió darab kelt el, így a márka elnyerte a stratégiai játékosok tiszteletét. A Patricain 4 az elődök hírnevéből merít és egy teljesen új művészi stílust jelentet meg. Ezen kívül egy felhasználó barát gazdasági szimulációs motor tis kapott.
A Patrician 4 – ben egy középkori (a Hansa idejében) fiatal Balti- és Északi - tengerek környékén tevékenykedő kereskedő bőrébe bújhatsz és megismerheted az ő kereskedelmi birodalmát.
A szerény kezdetektől, minden képességed és ügyességed kihasználva fel kell tudnod magad küzdeni a legbefolyásosabb európai kereskedők közé. A hiteles kereskedelmi rendszernek köszönhetően, amit a klasszikus kereslet – kínálat modell határoz meg lehetőséged van fejleszteni a vállalkozásod, és újabb tengerek meghódítására ad lehetőséget.
 • Haladj fokozatosan feljebb és feljebb a kereskedői ranglétrán. Válj köztiszteletben álló kereskedővé, hogy a kis falvakból igazai kereskedelmi központokat létesíthess
 • A siker alapja a klasszikus kereslet – kínálat modell
 • Építs épületeket, alkalmazz embereket, stimuláld a standard és az exotikus áruk iránti keresletet
 • Védd a konvojaidat a kalózok támadásaitól, éld át az igazi tengeri csatákat
 • Hozz létre kereskedelmi útvonalakat az Északi- és a Balti – tengeren, hogy elérd a kor legfejlettebb kereskedelmi központjait, mint London, Köln, Bergen, Hamburg, stb.
 • Versenyezz nyolc AI által irányított kereskedővel, és mutasd meg, hogy az ember a legjobb kereskedő

 • Patrician 4
  katalógusba hozzáadva: 2011.03.25.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Patrician 4

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok