Persona 5: Strikers Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Persona 5: Strikers - NSW
Bruttó ár
10.090 Ft
Nettó ár: 7.945 Ft
 
Termék kódja: 416199
AtlusEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.200 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 7.890 Ft-ért

Persona 5: Strikers [PS4]

A Persona 5 Strikers a játékost egy utazásra viszi a Phantom Thieves-szel, amely során Japán korrupt városaival kell szembenéznie. A barátokkal töltött nyári vakáció hirtelen torz valósággá változik. Fedezd fel az igazságot, és szerezz csapdába esett szíveket!

A Persona 5 Strikers egy új kampányt tartalmaz mély történettel és izgalmas küzdelemmel, amely valódi Persona élményt nyújt. Látogass el 6 különböző helyre Japánban, és nyújts segítő kezet azoknak, akiknek szükségük van rá! Harcolj Shadows ellen, hogy feltárd a korrupció forrását a Metaverse kazamatáiban!

  • Az ellenség elleni támadások egy hibrid harcrendszerből állnak, amely a robbanékony akcióharcot ötvözi a pause-and-plan szekvenciákkal, ahol eldöntheted a következő stratégiai lépésed. Szerezz előnyt ellenségeiddel szemben azzal, hogy lerohanod őket, elemi gyengeségeiket támadod, és végső ütést mérsz rájuk az All-Out Attack segítségével!
  • Minden Phantom Thieves teljesen játszható, így használhatod speciális képességeiket, és együtt idézheted meg őket egy sima és elegáns küzdelemhez. Erősítsd készségeiket és képességeiket, és küzdj egyedi stílusoddal! Minden karakternek megvan a maga egyedi, kiterjedt és látványos varázslatkészlete, amely ellenségek nagy hordáit öli meg.




  • Értékelések Persona 5: Strikers

    Nincs vélemény a termékről.