PES 2015: Pro Evolution Soccer Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ PES 2015: Pro Evolution Soccer - PS4PES 2015: Pro Evolution Soccer - XBOX ONEPES 2015: Pro Evolution Soccer - PS3
Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 258244
KONAMIEN szinkron

PES 2015: Pro Evolution Soccer [XBOX 360]

258246


A Pro Evolution Soccer 2015 játék mottója a "Hazai csapat". A fejlesztő csapat közös erőfeszítéseinek köszönhetően Tokióban és Windsoreban sikerült a foci legszebb pillanatait imitálni. A PES 2015 játék a Pro Evolution Soccer sorozat alap értékeihez tér vissza, mint a teljes kontroll, extra érzékeny vezérlés és a könnyű játszhatóság. A játék  a játszás folyamata alatt korlátlan ellenőrzést nyújt. Több kulcsfontosságú elem átdolgozásra került, hogy minden passz, leadás, labda nélküli futás kiegyensúlyozott legyen, a játékosok maximális elégedettségével.

A Pro Evolution Soccer 2015 next-gen konzolra az első Pro Evolution Soccer sorozat játéka Fox engine-val. Az új konzolok, amelyek 2013-ban debutáltak, magas szintű vizuális élességet, játszatóság fejlesztését teszi lehetővé, amelyek eddig nem voltak lehetségesek. Minden grafikus elem a játékosoktól, a tömegen át, a stadionig egy fényforrássból profitálnak valós időben, melyek felélénkítik a játékot.

A Pro Evolution Soccer sorozatban lehetősége van a legnagyobb világsztárokkal kötetlenül kitombolnia magát. A PES 2015 FOX Engine-n fut, melynek célja továbbra is a legjobb játékosok, csapatok szerepeltetése, valamint a világsztárok játékstílusának részletekben gazdag kidolgozása.

  • A fejlett mesterséges inteligencia folyamtosan az egész pályán igazgatja az akciót. A csapatjátékosok különféle lehetőségeket és támogatásokat kínálnak, és a nyílt pályára futnak, keresik a megfelelő helyzeteket, vagy védik a vetélytárstól a csapattársat.
  • Válassza ki pontosan a védelem módját és időpontját. A sikeres védelem az Ön kezében van.
  • A lövések új rendszere határtalan kapura lövési kísérletet tesz lehetővé.
  • A passzolás lehetőségei is kiszélesedtek.
  • A ladbavezetés, valamint a védők kicselezési módjai jelentősen javultak.

 

Értékelések PES 2015: Pro Evolution Soccer

Nincs vélemény a termékről.