PES 2017: Pro Evolution Soccer Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ PES 2017: Pro Evolution Soccer - PS4PES 2017: Pro Evolution Soccer - XBOX ONEPES 2017: Pro Evolution Soccer - PS3
Bruttó ár
10.690 Ft
Nettó ár: 8.417 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 354612
KONAMIEN szinkron

PES 2017: Pro Evolution Soccer [XBOX 360]

354611

PES 2017: Pro Evolution Soccer, a sorozat várva várt visszatérése teli van újdonságokkal. A játék igyekszik a legjobb sportjáték titulus megőrizni, a 2014 és 2015-ös évek után.

Az idei verzió az interaktív realitás vezérlésére törekszik, autentikus vizuális oldalról. Az interaktív, taktikai részek javítják a játékosok élményét, mindamellett maximalizálják a szórakozást.

https://www.progamingshop.sk/sys_img/product/shadow.png

·  Reális érintés
A fociban jobban különválik az első érintés. A PES 2017: Pro Evolution Soccer játékban az első érintés a játékos statisztikák szerint, valamint a labda reális fizikalitása szerint számlálódnak. Láthatja, hogy a játékosok az Ön vezérlése által hogy kezelik a labdát, a játékmenetet reakcióik szerint alakíthatja. Szintén fokozottabban ellenőrizheti a rájátszást, a játékosok tervezett akciókra képesek, a passzolás megszerzésétől kezdve, a következő labdakirúgásig.

·  Pontos passzolások
A reális érintés és a labda reális fizikalitásának kombinációjával a PES 2017: Pro Evolution Soccer játék művészetté válik. A labda gyorsaságát és pontosságát több faktor is befolyásolja. Az alapot a statisztikák és a játékos képességei képezik, melyekhez hozzájárul az irány és a szög, melyek természetes animációkkal kapcsolódnak. A passzolások, melyek a legjobb helyzetben és a legjobb időzítésben indulnak tökéletes pályagörbét írnak le, melynek köszönhetően a passzolások elvégzése közben remek érzés tölti el Önt.

·  Autentikus vizuális oldal
A PES 2017: Pro Evolution Soccer játékban nagy változásokat figyelhet meg, ahol a Fox Enginenak köszönhetően autentikus vizuális élményben lehet része. Szintén megkétszereződtek a fényeffektusok, a nézőközönség és a játszási felület átdolgozásra került, ezeknek köszönhetően a vizuális effektusok valósághűbbek lesznek, mint azelőtt. Olyan részleteket figyelhet meg, ahogy a játékosok szájából kiáramló lehelet, a gólnál a kapuhálóról lecsöppenő vízcseppek, labdakirúgásnál repülő fűdarabok. A nappal folytatott játék során az árnyékok jobban megfigyelhetők. Minden bizonyos változáson esett át, a játékosok, a megvilágítás, a játszótér és a stadion. Egyetlen játék sem volt még ennyire valósághű.

·  Játékosok természetes mozgása
A játékosok interakciója szintén fejlesztésen estek át, melyek a részletes mozdulatokon vehetők észre. (Giroud erős fizikai kondíciója, Özil erős egyensúlya).

·  Kapusok
A kapusok minőségileg sokat fejlődtek, gyorsabbak, mint az előző részekben. A lövésekre rögtön reagálnak, ha elkapják a labdát, rögtön akcióba lendülnek. További fejlesztések azokra a helyzetekre, amelyeknek a kapusnak meg kell felelnie, három részt tartalmaznak. Lábra irányuló lövések, váratlan oldalra passzolások, valamint ujjbegyek beavatkozása. Az új, intelligens kapusokkal a pontszerzés nem lesz egyszerű. A labda fizikalitása hasonlít a valósághoz, melyet a labda elpattanásán is láthat, amely a kapus különböző testrészéről pattan el. A támadási pillanatok drámaiak, melynek köszönhetően a gólszerzés nagy örömmel jár majd.

·  A csapat teljes körű ellenőrzése
A sorozat a csapat játékstílusának mély ellenőrzéséről ismert, az új előnyeiről, amellyel a játékosok a játék során ismerkedhetnek meg. A játékosok azonnal reagálhatnak a támadó és védekező mentalitására, amely egyszerűen kezelhető, így reagálhat az előreláthatatlan helyzetekre. Védje a vezetőséget, vagy ösztönözze őket pontszerzésre, ez az Ön döntése.

·  Szöglet rúgás
Vezéreljen védekező és offenzív stratégiákat a hagyományos helyzeteknél, melyekkel a szöglet rúgások új dimenzióját nyitja meg. A D-pad használatával lehetőségek sora jelenik meg, minden pillanatot játszási stílusához alakíthat.

·  Haladó lehetőségek
Stratégiák, melyek individuálisan definiáltak, mint pl. tiki-taka és a szoros testi védelem, a csapat ideológiáján alapulnak, melyek a haladó instrukciók közül választhatók. A neves stratégiák nagy nyomással járnak, ellentétes stratégiák mint a játékosok erős személyes védelme, szintén megtalálhatók.

·  Idomuló mesterséges intelligencia

·  A mesterséges intelligencia először figyeli és jegyzi meg, hogy játszik, és taktikák szerint változtat a játékon. Gyakran passzol a legjobb játékosnak? Az ellenség jobban ráösszpontosít, hogy ne tudjon passzt fogadni. Gyakran történnek események az oldalakon, az ellenség megkettőződik és erősen őrzi Önt.  A játékosok a középmezőre kezdenek összpontosítani, így önnek meg kell gondolnia, hogy milyen akcióba vág bele. A mesterséges intelligencia szintén ehhez igazítja támadási stratégiáit,  ha gyakran fog meg hosszú passzokat, egy idő után rövid passzokra módosítja.

https://www.progamingshop.sk/sys_img/product/shadow.png

myClub

·  Azok a felderítők, akik a szükséges játékosok megszerzését biztosítják be, aukcióban is hozzáférhetők. Az új funkciók a felderítőket támogatják, amely azok fokozottabb igyekezetét biztosítják, ha pontosan leírja, hogy milyen játékost keres.

·  A top ügynököknek, és a speciális ügynököknek köszönhetően 75 pontnál alacsonyabbra értékelt játékost egyszerűbben szerezhet.

·  A myClub módnak köszönhetően az új és régi játékosok is mindent elsajátíthatnak.

·  Lehetősége lesz a játékstílusokat, és az ellenfél online meccsekhez való csatlakozási tendenciáját átnézni.

Bajnoki liga

·  Az átviteli rendszer változásai, az új specializált költségvetések a játékosok átvitelére, a játékosok fizetésére. Több lehetőség az egyezkedésnél, mint pl. 6 hónapos vendégeskedés, és játékosok megszerzése azok vendégeskedésének ideje alatt.

·  A hozzáadott időelem, a határidők, fokozzák a feszültséget.

·  A klubok az egyezkedéseknél igazgatói tanácsot adnak a játékosoknak.

·  A kedvelt csapatfeladatok száma 22-re növekedik, rosszfiú, hős feladatkörök is megjelennek. Ez a csapat karakterét színesebbé teszi.

·  A játékosok fejlődésének rendszere, a játékosok nemcsak képességeket, hanem technikákat is szerezhetnek. Némely játékos a vendégeskedés során  is fejlesztheti képességeit.

·  Nappali és éjszakai mérkőzések, a kirúgások reális időpontja figyelembevételével.

·  Tréning rendszer is fejlesztve lett, a játékosok különféle technikákat sajátíthatnak el, saját játékstílust alakíthatnak ki.

Versus - mérkőzés analízis

·  Új lehetőségek, figyelheti a játékosok történetét az offline mérkőzések során, valamint a saját játékát is.

·  Nem kell arról vitatkozni, hogy ki a jobb, ez a mód követi a győzelmeket, a döntetlen mérkőzéseket és a gólokat.

·  A versus mélyebbre menően figyeli a játékstílust, pl. labdavezetés, támadások. Szintén megtudhatja, melyek az ön kedvenc mozdulatai.

·  Bírók
Fejlesztett döntések a játékosok összeütközései, szabálytalanságai során.

·  Stadionok
További stadionok kerültek hozzáadásra, új licenciák, eredeti dizájnok. Új pálya, fűdizájn, egyedi kinézet.

·  Live Update
Az online csatlakozást követő első napon elérhető. Heti updatek minden offline mód számára letölthető lesz. Mindez lehetővé teszi a játékosok számára csatlakozással játszani, a legújabb változásokkal, csapatokban. Mindez érvényes az európai téli átmeneti időszakra is.

·  Prezentáció
Egészen új menü az egész játékban, a főmenütől egészen a mérkőzés előtti beállításokon át, a mérkőzést követő beállításokig. Jelentős módosulások a mérkőzések prezentálásában, a HUD - ban és a mérkőzések lezajlási folyamatában.


 

Értékelések PES 2017: Pro Evolution Soccer

Nincs vélemény a termékről.