Plants vs. Zombies: GW 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Plants vs. Zombies: GW 2 - PC DVDPlants vs. Zombies: GW 2 - XBOX ONE
Bruttó ár
7.990 Ft
Nettó ár: 6.291 Ft
 
Termék kódja: 307912
ElectronicEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 900 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 7.090 Ft-ért

Plants vs. Zombies: GW 2 [PS4]

307912

A harc az elővárosért őrült szintre fokozódott a Plants vs. Zombies: GW 2 játékban. Ebben az akciódús zombie lövöldözős játékban Dr. Zomboss megerősítette hordáit és az elővárost egy zombie utópiává változtatta. A remény azonban még nem veszett el, mivel először lendülnek támadásba a növények, hogy visszaszerezzék a füves területeiket.

Játsszon növényként a Herbal Assault módban akár 24 játékos számára, válassza a kooperatv módot 4 játékos számára, vagy játsszon szólóban!


  • A történelemben először támadjon zombiera. Támadjon növényként a Herbal Assault módban akár 24 játékossal, vagy védje Zomburbiát a kooperatív Graveyard Ops módban 4 játékos számára.
  • Merüljön a stratégiai mélységben, ebben a botanikus harcban, a karakterek 14 osztályába, és több mint 100 játszható növénnyel és zombival a múltból, jelenből és jövőből.
  • A játékmódokkal inspirált 9 gyepen Herbal Assault online harcokban játszhat, vagy a Gardens  & Graveyards akár 24 játékos számára, ahol kiválaszthatja, melyik növény, vagy zombie oldalán szeretne harcolni a kooperatív módban 4 játékos számára, vagy a mesterséges inteligenica ellen szólóban, lokálisan vagy megosztott képernyőn is játszhat bármely módban.
  • A harc az elővárosért már javában zajlik, 12 térképpel, tele humorral, zombi város panorámájával, légi felvételekkel, felfedezésre váró titkokkal.




A játék aktív internetkapcsolatot és Playstation Network előfizetést igényel.


A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE szinkronPL szinkron

Értékelések Plants vs. Zombies: GW 2

Nincs vélemény a termékről.