PlayStation 5 vezeték nélküli vezérlő DualSense, fekete-fehér

ÚJ TERMÉK
27.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2020.11.19. (több mint 10 szabad darab) [?]
Termék kódja: 407799

SONY
ELŐRENDELÉS - megjelenés várható dátuma Koniec roka 2020
Rendelje elő még ma és szerezzen
  • Sorrend garanciát - az előrendeléseket érkezési sorrendben teljesítjük
  • Gyors kézbesítési garanciát - az árut a beraktározását követően haladéktalanul kiküldjük
  • Alacsonyabb ár garanciát - ha csökken az előrendelt termék ára a megjelenés és a megrendelés leadásának ideje között, az árat automatikusan csökkentjük

LEÍRÁS: PlayStation 5 vezeték nélküli vezérlő DualSense, fekete-fehér [CFI-ZCT1W]


A játék forradalma a kezedben
Ragadd meg a játékirányítás új generációját a vezeték nélküli DualSense kontroller képében, ami új, a pontosságra kihegyezett designnal érkezik.
A kontroller új lehetőségeket kínál a vibrációs funkciók terén, ahol a régi rumble technológiát leváltja a haptikus visszajelzés, amelynek hála a játékosok a visszajelzések szélesebb skáláját érzékelhetik a még jobb élmény érdekében.
További átalakításokon mentek át az R2 és L2 gombok, amelyeket a cég most már adaptív gomboknak nevez. A fejlesztők az új címekben beállíthatják a egyes gombok ellenállását, amely így különböző kihasználási lehetőségeket kínál, mint például íjfeszítés, tüzelés különböző fegyverekkel, vagy változó terepen történő közlekedés.
A SONY természetesen meghallgatja a játékosait is, és így a DualSense átvált az USB C kábelen keresztül történő töltésre.
Tempest 3D AudioTech
A Sony PlayStation 5 konzol együtt a vezeték nélküli DualSense kontrollerrel a játékosoknak új élményeket kínál a játékokban való elmerülés terén.
A DualSense kontroller beépített mikrofonnal is rendelkezik, amely a kommunikációt egyszerűsíti játék során.
Az eddigi legjobb design
Rögzítsd és oszd meg a legjobb pillanataidat a játékból a "Create" gomb által.
A beépített érintőképernyő növeli az irányíthatóságot, amely különleges fényvisszajelzéseket jelenít meg, amely fokozza az élményt. A fénysáv különböző színekben fénylik fel az akcióknak megfelelően, amelyeket a játékokban végrehajtunk.
A kontroller beépített érzékeny gyorsulásmérővel és giroszkóppal is rendelkezik, amik rögzítik a DualSense kontroller mozgását. A kontroller bármilyen USB porton keresztül tölthető.
PS5_OvladacA termék várható erkezése: 19.11.2020.
Kapcsolódó termékek (2)

Vélemények: PlayStation 5 vezeték nélküli vezérlő DualSense, fekete-fehér

Nincs vélemény a termékről.