PlayStation VR Worlds [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
5.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 359341
PlayStation

PlayStation VR Worlds [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Üdvözöljük a PlayStation VR virtuális világában, élvezzen rögtön 5 egyedi élményt.

The London Heist
Csatlakozzon a genghez, fegyverkezzen fel, és induljon el London utcáin. Segítse csapatát a párbajok során, szerezzen aranyat, és szökjön meg. Ha elfogják, mindent meg kell tennie azért, hogy a kihallgatás során ne tudjanak információhoz jutni.

Ocean Descent
Merüljön le az óceán mélyére egy cápáktól biztonságot nyújtó ketrecben. Fedezze fel a mozgalmas tengeralatti világot, gyönyörködjön a trópusi halakban és a finoman ringó tenger korallzátonyaiban - egy pillanat... ez nem egy nég méteres fehércápa? Úgy néz ki, hogy Önhöz közelít.

Scavengers Odyssey
Szerezze meg a földön kívüli járgányt és fedezze fel az űrbéli ködöt, szerezzen ereklyéket. Ugráljon át kanyonokat, jusson át a hatalmas űrbéli roncsokon, lőjön az ágyújából az ellenséges szörnyekkel zajló harcok során, szerezzen pontokat.

VR Luge
Érjen el hihetetlen gyorsaságot az utakon, vagy veszélyes kereszteződésekben, de figyeljen a forgalmi dugókra, melyek még azelőtt befejezik karrierjét, még mielőtt elkezdődött volna.

Danger Ball
Lépjen be a jövő sporteseményébe, ahogy a győztes jelent mindent. Fejlessze képességeit, győzze le az ellenséget, és élje túl a párbajt. Vagy teljes destrukcióval állhat szemben.

  • Rengeteg tartalom, interaktív VR dizájn, szuper vizuális effektusok, stereofón hanglejátszás.
  • A kollekció VR élmények egész verzióját jeleníti meg - The London Heist, VR Luge, Ocean Descent, plus új játék módozatok, VR világra szóló kihívások és még ennél is több.
  • Versenyezzen barátaival nappalijában, vagy más játékosokkal a VR világranglétrájáról.
A játék PlayStation VR és PlayStation PS4 kamera nélkül nem fut. A PlayStation Move kontrollerek használata ajánlott.


Értékelések PlayStation VR Worlds [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.