PlayStation VR2

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
242.690 Ft
Nettó ár: 191.094 Ft
 
Termék kódja: 453344
SONY
Szeretél megtakarítani 68.500 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 174.190 Ft-ért

PlayStation VR2 [CFI-ZVR1]

PlayStation 5 konzol szükséges. Külön megvásárolható.


Merüljön el csodálatos világokban, amelyek túlmutatnak a valóság határain

Tapasztalja meg a valóság új generációját lenyűgöző 4K HDR látványvilággal, műfajmeghatározó játékokkal és az úttörő PlayStation VR2 egyedi szenzációival.

Megérkezett a játék új generációja a virtuális valóságban! Az innovatív PlayStation VR2 Sense technológia magával ragadó érzelmeket és tökéletes elmerülést kínál a fejhallgató gyengéd rezgésein, a 3D hangtechnológián és az intelligens szemkövetésen keresztül, kombinálva az ujjérintések észlelésével, a tapintással és a PS VR2 Sense vezérlő adaptív triggereivel.




    A termékről

  • Hiszem, ha látom
    A PlayStation 5 új generációs számítási teljesítménye és új optikai funkciói lehetővé teszik, hogy minden pillanatot lenyűgöző részletességgel figyelj meg az apró részletektől a széles tárlatokig, a valósághű arckifejezésektől az élénk futurisztikus világokig

  • További részletek
    Két 2000x2040-es felbontású OLED kijelző hihetetlen 4K HDR-képet biztosít akár 120 képkocka/másodperc sebességgel, ami négyszerese az eredeti PlayStation VR headset felbontásának.

  • Intelligens szemkövetés
    Egy kooperatív játék során vagy egy többjátékos csapatos csevegésben a szemkövetésnek köszönhetően, amely képes szimulálni az avatarod érzelmi reakcióit, teljesen új és valósághű módon fejezheted ki érzéseidet csapattársaid felé.

  • Hihetetlenül pontos fókusz
    A foveal renderelés tökéletes részletességgel és tökéletes grafikai hűséggel képes megjeleníteni azokat a játékterületeket, amelyekre a szemed összpontosítani fog – és ezzel egyidejűleg stabil játékteljesítményt biztosít.

  • Fedezz fel csodálatos világokat
    A jelenlét és a virtuális játékkörnyezetben való elmerülés magával ragadó íze a 110°-os látómezőnek és az állítható Fresnel-lencséknek köszönhetően, amelyek lehetővé teszik a lencsék közötti távolság beállítását a szem helyzetének megfelelően, és biztosítják az optimális képvisszaadást.

  • Merülj el a 3D hangzásban
    Érezd egy másik karakter jelenlétét, amikor a füledbe suttognak, lövöldözéssel vagy léptekkel keresd meg barátaidat és ellenségeidet, és hagyd magad körülvenni egy hihetetlenül valósághű hangtérrel – a Tempest 3D AudioTech 2 technológiának köszönhetően a játék hangrendszere dinamikusan alkalmazkodik a pozíciódhoz és a fejmozgásokhoz.

  • Érezd a játék új dimenzióját
    Az egyetlen beépített motor által előidézett, finom, érzékeny rezgések a headsetben egy másik érzékelési elemmel gazdagítják az élményt; a fej körül repülő nyíl által hullámzott levegőtől az gyorsuló jármű vonzásáig.

  • Vadonatúj Sense vezérlő
    A tapintható visszacsatolás1, az adaptív triggerek, a precíz nyomon követés és az ujjérintéses érzékelés, amely tökéletesen integrálódik az egyedi ergonomikus kialakításba, teljesen új és izgalmas módokon léphet kapcsolatba a virtuális világokkal.

  • Haptikus válasz
    Érezd a valósághű és részletes reakciókat a játékban tett cselekedeteidre. A gyengéd rezgésektől az intenzív impulzusokig – sokféle érzés áramolhat a játékvilágból a kezedbe, lehetővé téve, hogy ugyanazzal az érintéssel éld át a PS VR2 játékokat.

  • Adaptív triggerek
    Az adaptív triggereknek köszönhetően, amelyek dinamikus ellenállást hoznak létre az egyes vezérlőkben, érezni fogod az ujjaidban lévő húr feszültségét, a lőfegyver visszarúgását vagy a puszta kézzel összetört, széteső tárgyat.

  • Ujjérintéses érzékelés
    Az ujjak helyzetét minden gomb megnyomása nélkül is felismerő vezérlők segítségével nyugodtan kinyújthatod a kezed és megérintheted a körülötted lévő virtuális világot.





  • Fú tulajdonságok

    • A játék szabadsága – tapasztald meg a hihetetlenül magával ragadó játékélményt, az új headset megnövelt kényelmétől a PS VR2 Sense kontroller gömb alakú kialakításának természetes érzéséig.
    • Okos dizájn – az új PS VR2 Sense vezérlő innovatív gömb alakú kialakításának köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy mindkét kezeddel precíz mozdulatokat és gesztusokat hajts végre, szó szerint a kezedben lesz a világ.
    • Tökéletes irányítás– ragadd meg a játékfelszerelést, és intuitív módon kommunikálj a körülötted lévő virtuális világgal az analóg botokkal és akciógombokkal, valamint a játéktárgyak megragadására szolgáló gombbal.
    • Kétirányú követés – a fejhallgatóba épített négy megfigyelő kamerának köszönhetően, amelyek külső kamera nélkül rögzítenek minden mozgást, teljesen szabadon merülhetsz el új világok felfedezésében.
    • Magasabb kényelem– maradj a játékban a könnyű és kiegyensúlyozott Fresnel lencsékkel, szellőzőnyílásokkal és egy állítható fülhallgató-pánttal, amelyek segítenek megtalálni és rögzíteni a fejedre való tökéletes illeszkedést.
    • Várakozás nélkül ugorj bele – csak csatlakoztass egyetlen USB-kábelt a PS5 konzolhoz, és már mehet is! Szabd testre a játékteret, merülj el a játékban, élvezd a nem VR tartalmat film módban, vagy vess egy pillantást a való világban zajló eseményekre – egyetlen gombnyomással aktiválhatod az áttekintés funkciót.



Technikai specifikáció
PlayStation VR2 készlet
Megjelenítő típusa OLED
Panel felbontása 2000 x 2040 szemenként
Panel frissítési frekvenciája 90 Hz, 120 Hz
Lencsetávolság Állítható
Látómező Kb. 110 fok
Mozgásérzékelő 6 tengelyes mozgásérzékelő rendszer (3 tengelyes giroszkóp, 3 tengelyes gyorsulásmérő)
Csatlakozás érzékelő Infravörös közelségérzékelő
Kamerák 4 beépített kamera a készülék és a vezérlő figyeléséhez
Infravörös kamera minden szem megfigyelésére
Visszajelzés A szerelék vibrációi
Kommunikáció PS5-tel USB Type-C
Hangbemenet Beépített mikrofon
Hangkimenet Sztereó fejhallgatóport
Sense kontroller PlayStation VR2-hez
Gombok a jobb oldali részen PS gomb, opció gomb, akciógombok (kerék / kereszt), R1 gomb, R2 gomb, jobb oldali kar / R3 gomb
Gombok a bal oldali részen PS gomb, létrehozás gomb, akciógombok (háromszög / négyzet), L1 gomb, L2 gomb, bal oldali kar / L3 gomb
Mozgásérékelő 6 tengelyes érzékelő rendszer (3 tengelyes giroszkóp + 3 tengelyes gyorsulásmérő)
Kapacitív szenzor Ujjérintéses érzékelés
Infravörös LED Helyzetkövetés
Visszajelzés Trigger hatás (R2/L2 gombon), tapintási válasz (egységenként egy meghajtó)
Port USB Type-C
Kommunikáció Bluetooth verzió 5.1
Akkumulátor Beépített lítium-ion újratölthető akkumulátor

Csomag tartalma

  • VR headset
  • PlayStation VR2 Sense (L) / (R) vezérlők csatolt hevederekkel
  • USB kábel (vezérlőpárosításhoz és töltéshez)
  • Stereo fülhallgató
  • 3 méretű szilikon füldugó
  • Dokumentáció

Termékvideó


Értékelések PlayStation VR2

Nincs vélemény a termékről.