Pocketbook 740 InkPad 3, dark brown

Bruttó ár
93.890 Ft
Nettó ár: 73.929 Ft
 
Termék kódja: 381513
PocketBook

Pocketbook 740 InkPad 3, dark brown [PB740-X-WW]

A PocketBook bemutatja az új 7,8 collos e-könyv olvasóját az InkPad 3-at, amely rendelkezik az E Ink Carta kijelzővel, és a fejlett SmartLight funkcióval. A korábbi változatokhoz képest ez az olvasó kisebb és rendkívül könnyű.

  • Remek társ
    Ezt az új e-könyv olvasó úgy alakították ki, hogy az kényelmet és komfortot nyújtson azoknak, akik szeretnek sokat olvasni. A nagyobb 7,8 collos E Ink Carta ™ kijelző, az 1404 x 1872 felbontásnak és a 300 DPI-nek köszönhetően, olyan realisztikus vizuális benyomást kelt, mintha csak egy klasszikus papírkönyvet olvasnánk.
  • SmartLight a kényelmes olvasásért
    A SmartLight technológia nem csak a fényerő szintjének beállítását teszi lehetővé, hanem a háttérvilágítás színhőmérsékletének beállítását is. Az automatikus módban a SmartLight technológia mindig a legmegfelelőbb színintenzitást és színhőmérsékletet állítja be tekintettel a nappali időszakra és az emberi bioritmusra.
  • Praktikus funkciók
    Az új InkPad 3 micro-USB adapter segítségével támogatja az MP3 formátumot. A használói számára ez nem csak az olvasás közbeni zenehallgatás kényelmes lehetőségét jelenti, hanem például hangos könyv hallgatását is lehetővé teszi.
  • Kitűnő teljesítmény
    A nagyteljesítményű Dual-Core processzor (2 x 1 GHz) és az 1 GB RAM biztosítják a gyors lapozást, a gyorsabb visszajelzést és a stabil környezetet a bármelyik applikációval történő munkához. Ez az olvasó 8 GB belső tárhellyel és micro-SD kártya foglalattal is rendelkezik. (32 GB kapacitásig).
  • Új, fejlettebb formaterv
    A PocketBook InkPad 3 a formaterv új koncepciójának úttörője. A kifinomult dizájn ellentéteket kombinál - sima gömbölyded sarkak és éles szélek, puha érintőfelületek és fényes gombok. Mindezen elemek együtt alkotnak egy elegáns és harmonikus egészet. A készülék előlapján találhatók az ergonomikus gombok, melyek a lapozást teszik lehetővé, de ezt megteheti az érintőképernyő segítségével is. A beépített G-szenzornak köszönhetően, attól függően, hogyan tartja készüléket, válthat a függőleges és a vízszintes nézet között.

Technikai specifikáció

Méret
Méretek195 x 136.5 x 8 mm
Súly210 g
Kijelző
Méret7.8''
Felbontás1872 x 1404 px
ppx300 ppi
TechnológiaE Ink Carta
Egyébmultitouch, SmartLight háttérvilágítás, üveg
Rendszer/Processzor
CPU Dual-Core 1 GHz
Memória
Belső tárhely8 GB
Operatív memória (RAM)1 GB
Memóriakártya foglalatmicro-SD (32 GB-ig)
Hang
HangszóróNem
MikrofonNem
3.5 mm audio jackNem
HangIgen (micro-USB/3.5mm adapteren keresztül)
Kommunikáció
WLANWi-Fi 802.11 b/g/n
Konnektorokmicro-USB (USB 2.0)
Egyéb
Támogatott e-könyv formátumokEPUB DRM, EPUB, PDF DRM, PDF, FB2, FB2.ZIP, TXT, DJVU, HTML, DOC, DOCX, RTF, CHM, TCR, PRC (MOBI)
Támogatott képfájlokJPEG, BMP, PNG, TIFF
Támogatott hangfájlokMP3
ApplikációkReadRate, Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync, PocketBook Cloud, hanglejátszó, könyvesbolt, böngésző, számológép, naptár és óra, sakk, galéria, Klondike, Notes, RSS News, Scrabble, Sudoku
Akkumulátor
Kapacitás1900 mAh
TípusLi-Pol
KivitelBeépített
Akkumulátoridőmegközelítőleg 1 hónap

Csomag tartalma:

  • olvasó
  • töltő/adat kábel
  • dokumentáció


Értékelések Pocketbook 740 InkPad 3, dark brown

Nincs vélemény a termékről.