Two Point Campus (Enrolment Kiadás) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Two Point Campus (Enrolment Kiadás) - PS5Two Point Campus (Enrolment Kiadás) - Xbox Series X|STwo Point Campus (Enrolment Kiadás) - NSW
Bruttó ár
4.290 Ft
Nettó ár: 3.378 Ft
 
Termék kódja: 432499
SEGAEN szinkron

Two Point Campus (Enrolment Kiadás) [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Hozza létre álmai egyetemi egyetemét, hozzon létre hallgatói életet és irányítson mindent, ami kettő között van. A Two Point Campusban feladata lesz egy iskolai campus környezetének felépítése és működtetése, ahol a döntés befolyásolja a beiratkozott hallgatók és az alkalmazott személyzet életét. Először építkezhet széles vidéki környezetben, és fejlesztheti helyiségeit, épületeit és környékét. Helyezzen pályákat, utakat, sövényeket és még sok minden mást új, egyszerű kreatív eszközökkel. Az egyetlen korlát a képzelet (és a bankszámla a játékban). De a móka ezzel még nem ér véget! A campus lakóinak kissé eltérő oktatási prioritásai vannak, ami azt jelenti, hogy diákjai sokféle vidám és szokatlan tanfolyamot élvezhetnek, mint például a Lovagi Iskola. Azok, akik kevésbé harciasak, fejleszthetik a gasztronómiai ismereteiket, és együttműködhetnek különféle túlzott kulináris különlegességekben, például gigantikus pizzákban vagy süteményekben. Ez azonban nem csak az oktatásról szól - oktatnia kell hallgatóit, meg kell vizsgálnia személyiségüket és teljesíteniük kell minden kívánságukat és igényüket. Vegyék körül barátaikkal, segítsék a kapcsolatok kialakításában, és ügyeljenek arra, hogy egyensúlyban legyenek a mindennapi iskoláztatás a tanórán kívüli tevékenységekkel, például koncertekkel, társasági eseményekkel és sporttal. Az egyetem még soha nem volt ilyen szórakoztató!

Értékelések Two Point Campus (Enrolment Kiadás)

Nincs vélemény a termékről.