Two Point Campus (Enrolment Kiadás) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Two Point Campus (Enrolment Kiadás) - PS4Two Point Campus (Enrolment Kiadás) - PS5Two Point Campus (Enrolment Kiadás) - Xbox Series X|S
Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
Termék kódja: 432653
SEGAEN szinkron

Two Point Campus (Enrolment Kiadás) [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Üdvözöljük saját egyetemén. Építse meg álmai egyetemi campusát, hozzon létre hallgatói életet és irányítson mindent a kettő között. Legfőbb ideje elmozdítani az akadémiai közösséget. Akarsz tanulni? Vagy csak az oktatás remekét akarja felépíteni? Az egyetem új kreatív eszközökkel van ellátva, amelyek segítenek felépíteni álmai egyetemét. Először nyílt térben épít, ahol javíthatja a környezetet, és korszerű oktatási létesítményeket hozhat létre. Akár inkább egyszerű alapokra épít, akár minden egyes fát szeretne elhelyezni, nem mindegy, hogy meg tudja-e építeni a kívánt egyetemet. Útvonalak új és könnyen használható eszközökkel. Növelje a kültéri növényzet lenyűgöző ágyait. Helyezzen padokat, szökőkutakat, szobrokat, sövényeket. Az egyetlen korlát a képzelet (és természetesen a bankszámla). De a móka ezzel még nem ér véget! A campus lakói némileg eltérő oktatási prioritásokkal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy diákjai sokféle vidám és szokatlan tanfolyamot élvezhetnek, mint például a Lovagi Iskola. A kevésbé harciasak javíthatják gasztronómiai készségeiket, és együttműködhetnek különféle túlzott kulináris különlegességek, például gigantikus pizzák vagy sütemények készítésénél. De ez nem mindig csak a kemény munkáról szól. Ismerje meg hallgatóit, vizsgálja meg egyéni személyiségüket, kívánságaikat és igényeiket. Örülniük kell kluboknak, közösségnek, koncerteknek. Vegyék körül barátaikkal, segítsék kapcsolatuk kialakításában, sőt lelkigondozásban részesítsék őket, és gondoskodjanak arról, hogy megfelelő mennyiségű örömet szerezzenek az életben. Tökéletes egyének lehetnek, akik büszkék lehetnek az egyetem örökségére.

Értékelések Two Point Campus (Enrolment Kiadás)

Nincs vélemény a termékről.