Pokémon: Brilliant Diamond Nintendo SWITCH

+ Ajándék: Obojstranný plagát Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl ár 2.090 Ft, Nálepky Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl ár 2.090 Ft
Bruttó ár
20.490 Ft
Nettó ár: 16.134 Ft
 
Termék kódja: 431751
NintendoEN szinkron
Szeretél megtakarítani 8.400 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 12.090 Ft-ért

Pokémon: Brilliant Diamond [NSW]

Éld át a Pokémon Diamond Version nosztalgikus történetét a Pokémon Brilliant Diamond újragondolt kalandjában, most Nintendo Switchen! A Pokémon Brilliant Diamond játék kalandjai Sinnoh híres régiójában játszódnak majd. A természetben gazdag és a hatalmas Coronet-hegy szívében található Sinnoh sok mítosz országa, amelyet az idők során átörökítettek. Turtwigot, Chimchart vagy Piplupot választhatod első Pokémon-partnerednek, majd elindulsz a Pokémon Liga bajnoki címe felé. Útközben találkozhatsz majd a legendás Pokemon Dialgával.

Egy kaland a Pokémon-okkal, akik a Pokémon Diamond Version játékban jelentek meg. Az eredeti játékok játékosai visszatérhetnek ismerős helyekre, és megtapasztalhatják a ismert jeleneteket, míg a játékosok először élvezhetik a Sinnoh régió számos szórakoztató találkozását és meglepetését. A Sinnoh régió városainak és útvonalainak eredeti történetét és léptékét hűen reprodukálták. Ezt a remake-et a modern Pokemon játékok néhány lejátszó funkciójával és részletes Pokemon csatajelenetekkel is újjáélesztették.

Akár a Pokémon Diamond Version-nel, akár a Pokémon Pearl-lel játszottál a kezdetektől fogva, vagy ha még nem is ismered ezeket a játékokat, nem számít, mindenki jól fog szórakozni.

  • Látogasd meg újra a Sinnoh területet az eredeti Pokémon Diamond Version játékból.
  • A Pokémon Brilliant Diamond új csavart és továbbfejlesztett funkciókat hoz ennek az újragondolt klasszikusnak.
  • Egy újragondolt kaland, most a Nintendo Switch rendszerhez.
  • Indulj el azon az úton, hogy megpróbálj a Sinnoh régió Pokémon Liga bajnokává válni.




  • Értékelések Pokémon: Brilliant Diamond

    Nincs vélemény a termékről.