Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl (Double Pack) Nintendo SWITCH

+ Ajándék: Obojstranný plagát Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl ár 2.090 Ft, Nálepky Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl ár 2.090 Ft
Bruttó ár
42.790 Ft
Nettó ár: 33.693 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 431755
NintendoEN szinkron

Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl (Double Pack) [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Pokémon: Briliáns gyémánt Tapasztalja meg a Pokémon Diamond Version nosztalgikus történetét a Pokémon Brilliant Diamond kifinomult kalandjában, most a Nintendo Switch-en! Pokémon Brilliant Diamond kalandokra kerül sor a híres Sinnoh régióban. A természetében gazdag Sinnoh, amelynek szíve a hatalmas Coronet-hegy, számos mítosz földje, amelyet a korszakok során közvetítettek. Válassza a Turtwig, a Chimchar vagy a Piplup első Pokémon partnerét, majd induljon útnak, hogy elsajátítsa a Pokémon Ligát. Útközben találkozhatsz a legendás Pokémon Dialgával. Kaland a Pokémon mellett, amely a Pokémon Diamond változatban jelent meg. Az eredeti játékok játékosai visszatérhetnek ismerős helyekre és túlélhetik az ismerős jeleneteket, míg a játékosok először élvezhetik a Sinnoh régió számos szórakoztató találkozását és meglepetését. Az eredeti történetet, valamint a Sinnoh régió városainak és útvonalainak választékát hűen reprodukálták. Ezt a feldolgozást a modern Pokémon játékok és a részletes Pokémon csatajelenetek néhány játéklehetősége is újjáélesztette. Akár a Pokémon Diamond verziót, akár a Pokémon Pearl játékot játszotta a kezdetek kezdetén, vagy először látja ezeket a játékokat, mindenki a legteljesebb mértékben élvezi majd. Pokémon: Briliáns gyémánt Tapasztalja meg a Pokémon Pearl Version nosztalgikus történetét a Pokémon Shining Pearl kifinomult kalandjában, most a Nintendo Switch-en! Pokémon Shining Pearl kalandokra a híres Sinnoh régióban kerül sor. A természetében gazdag Sinnoh, amelynek szíve a hatalmas Coronet-hegy, számos mítosz földje, amelyet a korszakok során közvetítettek. Válassza a Turtwig, a Chimchar vagy a Piplup első Pokémon partnerét, majd induljon útnak, hogy elsajátítsa a Pokémon Ligát. Útközben találkozhatsz a Legendás Pokémon Palkiával. Kaland a Pokémon mellett, amely a Pokémon Pearl változatban jelent meg. Az eredeti játékok játékosai visszatérhetnek ismerős helyekre és túlélhetik az ismerős jeleneteket, míg a játékosok először élvezhetik a Sinnoh régió számos szórakoztató találkozását és meglepetését. Az eredeti történetet, valamint a Sinnoh régió városainak és útvonalainak választékát hűen reprodukálták. Ezt a feldolgozást a modern Pokémon játékok és a részletes Pokémon csatajelenetek néhány játéklehetősége is felélénkítette. Akár a Pokémon Diamond verziót, akár a Pokémon Pearl verziót játszotta a kezdetek kezdetén, vagy először látja ezeket a játékokat, mindenki a legteljesebb mértékben élvezi majd. Látogassa meg a Sinnoh területét az eredeti Pokémon Diamond verzióból. Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl (Double Pack) új tapintást és továbbfejlesztett funkciókat hoz létre ebben az átdolgozott klasszikusban. Kifinomult kaland, most a Nintendo Switch rendszerhez. Induljon el egy útra, hogy megpróbálja bajnoka lenni a Sinnoh régió Pokémon Ligájának.

Értékelések Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl (Double Pack)

Nincs vélemény a termékről.