Pokemon GO Plus

ÚJ TERMÉK
12.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

kevesebb mint 5 db
Kézbesítés várható dátuma 2.26.
Termék kódja: 355081

Utolsó frissítés időpontja: 2018.2.23. 09:40
Nintendo

LEÍRÁS: Pokemon GO Plus

355081 Utazzon a Pokémon GO játékban a Pokémon reális és virtuális világa között, iPhone és Android készülékek számára. A Pokémon GO-val egy egészen új világot fedezhet fel - az Ön saját világát. A játék a Ninatic Real World Gamint plattformot használja, valósághű helyszínek segítségével, amely arra ösztönzi felhasználóit, hogy fedezzék fel a Pokémon virtuális kedvenceit. A  környék vizsgálatakor több száz különféle Pokémont fedezhet fel.

Álljon fel és menjen ki, és kapja el a Pokémonokat. Vizsgáljon meg a környék városait, falvait, vagy induljon el a Pokémonok utáni vadászatra, akár különféle kirándulóhelyeken is.
Pokémon GO Plus:
A Pokémon közel jár!
A Pokémon GO Plus karkötő egy kis berendezés, melynek köszönhetően élvezheti a mozgást és a játékot anélkül, hogy mindig okostelefonját kéne figyelnie, ezáltal nem merül le olyan gyorsan az akkumulátora. A készülék Bluetooth-al kapcsolódik a készülékhez, és rezgéssel, valamint LED megvilágítással figyelmezteti Önt a pokémonokra.

Ha egy Pokémon közel van, a Pokémon GO Pluson megnyomja a gombot és eldobja a Poké labdát. Amennyiben sikerrel jár, a Pokémon GO Plus villogni és rezegni kezd.

Csomagolás tartalma:

 • Pokémon GO Plus
 • Pokémon Go Plus poliészter karkötő
 • Lítium gombos akkumulátor (installált)
 • Méretek (Magasság x Szélesség x Mélység): 46 mm x 33 mm 17,5 mm
 • Súly: 13 g (elemekkel)
 • Pokémon GO plus kompatibilis iPhone 5/5c/5s/SE/6/6s/6 Plusd/ 6SD Plus telefonokkal és iOS 8-9 operációs rendszerekkel, valamint Androidos készülékekkel.
  Pokemon GO Plus
  katalógusba hozzáadva: 2016.07.14.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Pokemon GO Plus

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok