Pokémon Legends: Arceus Nintendo SWITCH

Bruttó ár
21.390 Ft
Nettó ár: 16.843 Ft
 
Termék kódja: 432319
NintendoEN szinkron
Szeretél megtakarítani 5.200 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 16.190 Ft-ért

Pokémon Legends: Arceus [NSW]

Fogd meg és kutasd a vad Pokémonokat, hogy befejezd az első Pokédexet a Sinnoh régióban a Pokémon Legends: Arceusban, amely 2022 elején érkezik a Nintendo Switchre. Ez a játék tiszteletben tartja az eredeti Pokémon-játékok alapvető játékmenetét, és új akció- és RPG-elemeket ad hozzájuk.

Látogasd meg a Sinnoh régiót, ahol a Pokémon Diamond és a Pokémon Pearl áll. De ez a történet egy régen elmúlt időszakban játszódik, amikor még egyáltalán nem léteztek olyan ötletek, mint például, hogy Pokemon trénerré váljunk, vagy Pokemon League-t hozzunk létre. Körülötted vad Pokémonokkal találkozhatsz, akik zord környezetben élnek, így a Sinnoh régió teljesen más hellyé válik, mint amire a Pokémon Diamond és Pokémon Pearl filmekből emlékszel.

Kapd el a Pokémonokat

Ha el akarsz fogni egy Pokémont, először kövesd és figyeld meg a viselkedését, majd óvatosan közelítsd meg, célozd meg a Poké-labdával és dobj! Barátságos Pokémonod segíthet elkapni a vad Pokemonokat. Mindössze annyit kell tenned, hogy dobj egy Poké-labdát Pokémonoddal az elkapni kívánt vad közelébe, és egy csata zajlik, amelyben a Pokémonokat az általa ismert támadások közül választva irányíthatod.

Találkozz az első Pokémonoddal

Abban a pillanatban, amikor belevágsz egy kalandba, hogy létrehozd a Sinnoh régió első Pokédexét, kiválaszthatod az első Pokémonodat. Rowlet, Cyndaquil vagy Oshawott lesz a partnered? Ez a három Pokémon a Professzorral együtt érkezett, aki elkapta őket különböző területekre tett utazásai során.




Értékelések Pokémon Legends: Arceus

Nincs vélemény a termékről.