Pokémon: Let's Go, Pikachu! [NSW] - BAZÁR (használt)

A héten 1 ügyfél rendelte meg
Használt
14.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Termék kódja: 392801

Nintendo12 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
  • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
  • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
  • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
  • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.
NULL

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.


LEÍRÁS: Pokémon: Let's Go, Pikachu! [NSW] - BAZÁR (használt)


Térj vissza Kanto régióba és járd végig a Pokémon edző klasszikus útját teljesen új módon hála a Pokémon: Let’s Go Pikachu! és a Pokémon: Let’s Go Eevee! játékoknak. Ezt a két címet a GAME FREAK stúdió készítette, amely az alapvető Pokémon RPG címek megalkotásáért is felel. A Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Pokémon: Let’s Go Eevee! játékok a játék új stílusát mutatják be, melyet minden játékos átélhet, és természetesen amely során pokémonokat gyűjtünk.
A Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Pokémon: Let’s Go Eevee! játékok a Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition játékon alapulnak, amelyet először Japánban mutattak be az 1998-as évben. Ezeket a továbbfejlesztett változatokat úgy alakították át, hogy teljesen kihasználják a Nintendo Switch konzol egyedi lehetőségeit. Ezek a játékok szintén megragadják a Pokémon GO játék szórakoztató jellegét, és a Pokémonok vadászatának intuitív mechanikáit.
A Pokémon vadászat módját drasztikusan megváltoztatták az előző verziókhoz képest. Most már használhatjuk a Joy-Con vezérlőket a pokélabdák eldobásához, ehhez elegendő az egyik kéz, a gomb megnyomása, vagy egy csuklómozdulat. A kevesebb gombhasználattal és intuitív vezérléssel olyan egyszerű a játék, mint eddig még soha.
Játsszatok a Pokémonokkal együtt
A Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Pokémon: Let’s Go Eevee! játékok szintén bemutatják a közös játékot két játékos számára. Oszd meg barátoddal a Joy-Con vezérlődet, és induljatok el közösen a kalandra. Közösen dobáljátok a Pokélabdákat, és növeljétek esélyeiteket a sikerre a Pokémonok vadászata során, vagy közösen küzdjetek az edző ellen.
Nintendo Switch Pokéball Plus
A címek lényegének valódi megragadásában a Nintendo Switch konzolok új kiegészítője a Nintendo Switch Pokéball Plus segít, amely lehetővé teszi a játékok befolyásolását egy teljesen új módon. A Pokéladbaként megformált eszköz használható a Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Pokémon: Let’s Go Eevee! játékokban a Joy-Con vezérlő helyett. Az eszköz a mozgásvezérlésen kívül kínál még különböző fényhatásokat, rezgéseket és hanghatásokat. A Pokémon levadászása során érezhetjük, ahogy a Pokélabdában mozog, és ha sikerül elkapnunk, hallható lesz kiáltása is.
A Nintendo Switch Pokéball Plus eszköz azonban többet is csinál, mint a játék vezérlése. A Nintendo Switch Pokéball Plus labdában kedvenc Pokémonjaidat elviheted kisebb kirándulásra, sétára is a valódi világban. Társaiddal töltheted az időt akkor is, ha épp nem játszol a Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Pokémon: Let’s Go Eevee! játékok valamelyikével. Visszatéréskor a játékhoz az ilyen kis sétákért jutalmat is kapsz.
Nem utolsó sorban a Nintendo Switch Pokéball Plus eszköz úgy is működik, mint Pokemon GO Plus. Ez sok előny egyetlen Pokélabda számára!
Pokemon GO kapcsolat
A Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Pokémon: Let’s Go Eevee! és Pokemon GO játékok között mély kapcsolat van. Például, minden Pokémont, melyet Kanto régióban levadásztál a Pokemon GO segítségével, átvihetsz ebbe a két játékba a Nintendo Switch konzolon. Ez még nem minden! Egyéb meglepetésekkel is bír a Nintendo Switch Pokéball Plus.

FIGYELEM, a csomag nem tartalmazza a Nintendo Switch Pokéball Plus eszközt, és a Pokemon GO Plus-t sem!

Pokémon: Let's Go, Pikachu! [NSW] - BAZÁR (használt)
katalógusba hozzáadva: 2019.02.15.

Vélemények: Pokémon: Let's Go, Pikachu! [NSW] - BAZÁR (használt)

Nincs vélemény a termékről.