Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

ÚJ TERMÉK
22.856 Ft
18.990 Ft
Bruttó ár
Használt
14.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2021.09.28.
A beraktározás ideje hozzávetőleges. A beszállító információi alapján változhat.
Futárral a kézbesítés 9.29.2021
A beraktározás dátuma tájékoztató jellegű, a beszállítótól kapott információk alapján változhat.
Termék kódja: 385308

Nintendo12 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
  • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
  • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
  • 12 hónap garancia
  • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
14.390 Ft
Elérhetőség külső raktáron


LEÍRÁS: Pokémon: Let’s Go, Pikachu! [NSW]


Térj vissza Kanto régióba és járd végig a Pokémon edző klasszikus útját teljesen új módon hála a Pokémon: Let’s Go Pikachu! és a Pokémon: Let’s Go Eevee! játékoknak. Ezt a két címet a GAME FREAK stúdió készítette, amely az alapvető Pokémon RPG címek megalkotásáért is felel. A Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Pokémon: Let’s Go Eevee! játékok a játék új stílusát mutatják be, melyet minden játékos átélhet, és természetesen amely során pokémonokat gyűjtünk.
A Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Pokémon: Let’s Go Eevee! játékok a Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition játékon alapulnak, amelyet először Japánban mutattak be az 1998-as évben. Ezeket a továbbfejlesztett változatokat úgy alakították át, hogy teljesen kihasználják a Nintendo Switch konzol egyedi lehetőségeit. Ezek a játékok szintén megragadják a Pokémon GO játék szórakoztató jellegét, és a Pokémonok vadászatának intuitív mechanikáit.
A Pokémon vadászat módját drasztikusan megváltoztatták az előző verziókhoz képest. Most már használhatjuk a Joy-Con vezérlőket a pokélabdák eldobásához, ehhez elegendő az egyik kéz, a gomb megnyomása, vagy egy csuklómozdulat. A kevesebb gombhasználattal és intuitív vezérléssel olyan egyszerű a játék, mint eddig még soha.
Játsszatok a Pokémonokkal együtt
A Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Pokémon: Let’s Go Eevee! játékok szintén bemutatják a közös játékot két játékos számára. Oszd meg barátoddal a Joy-Con vezérlődet, és induljatok el közösen a kalandra. Közösen dobáljátok a Pokélabdákat, és növeljétek esélyeiteket a sikerre a Pokémonok vadászata során, vagy közösen küzdjetek az edző ellen.
Nintendo Switch Pokéball Plus
A címek lényegének valódi megragadásában a Nintendo Switch konzolok új kiegészítője a Nintendo Switch Pokéball Plus segít, amely lehetővé teszi a játékok befolyásolását egy teljesen új módon. A Pokéladbaként megformált eszköz használható a Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Pokémon: Let’s Go Eevee! játékokban a Joy-Con vezérlő helyett. Az eszköz a mozgásvezérlésen kívül kínál még különböző fényhatásokat, rezgéseket és hanghatásokat. A Pokémon levadászása során érezhetjük, ahogy a Pokélabdában mozog, és ha sikerül elkapnunk, hallható lesz kiáltása is.
A Nintendo Switch Pokéball Plus eszköz azonban többet is csinál, mint a játék vezérlése. A Nintendo Switch Pokéball Plus labdában kedvenc Pokémonjaidat elviheted kisebb kirándulásra, sétára is a valódi világban. Társaiddal töltheted az időt akkor is, ha épp nem játszol a Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Pokémon: Let’s Go Eevee! játékok valamelyikével. Visszatéréskor a játékhoz az ilyen kis sétákért jutalmat is kapsz.
Nem utolsó sorban a Nintendo Switch Pokéball Plus eszköz úgy is működik, mint Pokemon GO Plus. Ez sok előny egyetlen Pokélabda számára!
Pokemon GO kapcsolat
A Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Pokémon: Let’s Go Eevee! és Pokemon GO játékok között mély kapcsolat van. Például, minden Pokémont, melyet Kanto régióban levadásztál a Pokemon GO segítségével, átvihetsz ebbe a két játékba a Nintendo Switch konzolon. Ez még nem minden! Egyéb meglepetésekkel is bír a Nintendo Switch Pokéball Plus.

FIGYELEM, a csomag nem tartalmazza a Nintendo Switch Pokéball Plus eszközt, és a Pokemon GO Plus-t sem!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
katalógusba hozzáadva: 2018.06.08.

Vélemények: Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Nincs vélemény a termékről.