PopCap Hits! XBOX 360

Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 40584
MastertronicEN szinkron

PopCap Hits! [XBOX 360]

A csomag tartalmazza a Bejeweled 2, a Peggle, a Feeding Frenzy és az AstroPop című játékokat.


Bejeweled 2
A Bejeweled 2 a XXI. Század talán legnépszerűbb játéka. Világszerte több mint 50 millió darabot adtak el belőle. Ez a logikai játék a rendekívül egyszerű, de annál nagyszerűbb „ köss össze hármat“ alapra épül. Legalább három azonos drágakő egy sorba vagy oszlopba rendezése esetén azok kiesnek, az összes többi lejjebb kerül, így alakítva ki újabb és újabb sorozatokat. Négy vagy öt azonos kő esetén speciális bonusokat kapsz (magasabb szorzó, kombók, stb.). Játszhatsz standard módban, de az óra ellen is.


Peggle
A Pegglet már több mint 50 millióan kipróbálták az Interneten, és a neves magazinok csak elismerően írtak róla. Egy kicsit Pinball, egy kicsit Platform, egy kicsit lövöldözés – 55 szinten keresztül. Játszhatsz multiplayer módban akár 4 barátoddal egyszerre, és döntsétek el ki a Peggle mester.


Feeding Frenzy
Mélytengeri akció. Engedd elvárázsolni magad a mélytenger csodálatos világának, de ne téveszd szem elől a valódi célod: a tápláléklánc csúcsára kell jutnod! Ha összefutsz valamivel, ami Tőled kisebb, ne habozz! Fald fel! De a nagyobbakkal nem árt óvatosnak lenni, hiszen Tőlük kisebb vagy...
50 szint után márd össze az erődet a főnökkel, és vedd át a helyét a csúcson.


AstroPop
Az árkád puzzle játékban a négy úrhajós közül az egyikkel (mindegyik más – más fegyverrel és képességgel rendelkezik) le kell bontanod az összes téglát, hogy szabad legyen az utad a csillagokhoz. Két játékmód, és 33 kihívás gondoskodik a szórakozásról.

Értékelések PopCap Hits!

Nincs vélemény a termékről.