PopCap Hits! Vol. 2

ÚJ TERMÉK
6.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 33428

Mastertronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: PopCap Hits! Vol. 2 [XBOX 360]

A csomag tartalmazza a Plants vs. Zombies, a Zuma, a Heavy Weapon és a Feeding Frenzy 2 játékokat


Palnts vs. Zombies
Könnyed zombi gyilkolászás húsevő, és egyéb növények segítségével. Kaps fel a kertészkesztyűt, ültess növényeket úgy, hogy a köztük közlekedő zombikból, még egy húscafat sem maradjon. Gyors gondolkodásra lesz szükséged, de még gyorsabban kell ültetni a növényeket, mert minden egyes szinten több, és több zombi fog támadni és egyre gyorsabbak lesznek.
 • Öt féle játékmód: Adventure, Mini-Games, Puzzle, Survival és Zen Garden
 • 50 fő level (éjszakai, nappali, kert és tető)
 • 26 féle zombi, beleértve a „sportosakat“ is
 • Gazdag növényválaszték
 • 49 féle fejlesztési lehetőség

  Zuma
  Az átjárhatatlna dzsungel közepén található kolostor tele van veszélyekkel, csapdákkal... és természetesen kincsekkel. A forgó béka szájából színes golyókat kilőve kell a békát körülvevő szintén színes golyókból álló láncot lebontani, mielőtt a golyók elérnék az aranykoponyát. Gyorsnak, ügyesnek, pontosnak kell lenni!

  Heavy Weapon
  A Heavy Weapon a régi iskola szerint készült lövöldözős játék. Állandó képernyőmozgás, el nem fogyó ellenfelek és egyre növekvő adrenalinszint. 19 történetekkel összefűzött küldetést kell teljesítened, közben egyre fejlesztve az arzenálodat. Ha pedig úgy tetszik, rögtön a mély vízbe vetheted magad a Survival módban. Kooperatív módban a barátaiddal együtt tiporhatod földbe az ellenfeleket.

  Feeding Frenzy 2
  A közkedvelt Feeding Frenzy folytatása. Kerüld el a ragadozókat, és kerülj Te a tápláléklánc csúcsára! Vigyázz a Tőled nagyobb ellenfelekkel nem fogsz bírni. Új halfajok, 60 szint és többjátékos játékmenet.

 • PopCap Hits! Vol. 2
  katalógusba hozzáadva: 2011.02.26.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: PopCap Hits! Vol. 2

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok