Port Royale 3: Pirates & Merchants Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Port Royale 3: Pirates & Merchants - XBOX 360
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 204388
EN szinkron

Port Royale 3: Pirates & Merchants [PS3]



A Port Royale 3 - ban egy epikus XVII. századi kaland résztvevője lehetsz, ami a Karib - térségben játszódik, amikor is a spanyol, angol, francia és holland tengeri erők igyekeznek megszerezni a gyarmatok feletti hatalmat. A fiatal hajóskapitány szerepében az elsődleges feladatod a jó kapcsolat kiépítése az új gyarmatokkal. A fő kampány két útból áll, amikből választanod kell. Kalandor leszel, vagy kereskedő?

Ha a kalandor útján indulsz el, akkor tengeri csatákban kell helytállnod kalózok, bérgyilkosok ellen, városokat kell elfoglalnod, hogy kiépíthesd a saját Karib - tengeri birodalmad. Ha a kereskedő útján indulsz el, akkor ki kell használnod a kereskedelmi ismereteidet, hogy Te lehess az új világ legerősebb kereskedője. Kereskedelmi utakat kell nyitnod, gyárakat kell építened, hogy az új városok fejlődésnek indulhassanak. Free play módban a két út kombinálódik.

A singleplayer kampány mellett sok multiplayer módot is találsz a játékban, ahol szabadon felhasználhatod a kereskedelmi és a harci ismereteidet/tapasztalataidat.



  • Három út vezet a sikerhez - kalandor/kalóz, kereskedő és a kettő kombinációja
  • Izgalmas tengeri csaták, szárazföldi ostromok, mérhetetlen gazdagság, hatalom és siker vár a kereskedelmi beállítottságú játékosokra
  • Újragondolt gazdasági rendszer és szimuláció gondoskodik a valósághű élményről
  • Valóságnak megfelelően ábrázolt XVII. századi Karib - térség




  • Értékelések Port Royale 3: Pirates & Merchants

    Nincs vélemény a termékről.