Far Cry: Primal [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
6.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 370095
Ubisoft

Far Cry: Primal [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

A díjakkal ellátott Far Cry sorozat, amely a támadásai során a trópusokat és a Himaláját is elsöpörte, most egy innovatív technológia segítségével az emberiség túléléséért száll harcba, ebbe a nyílt világba masszív teremtményekkel, lélegzetelállító környezettel és előreláthatatlan vad találkozásokkal érkezik.

Legyen üdvözölve a kőkorszakban, az extrém veszélyek és végtelen kalandok idejében, amikor a Földet hatalmas mamutok, kardfogú tigrisek uralják, a tápláléklánc legalján pedig az ember található. Vadászcsapatának utolsó tagjaként meg kell tanulnia halálos fegyvereket készíteni, ellenséges törzseket átverni, hogy legyőzze Orost, és csúcsragadozó válhasson Önből.

  • Az utolsó jégkorszak óta a jéghegyek elolvadtak, és olyan nyersanyagokat hagytak maguk után, mely lehetővé tette az emberek és az állatok számára a megélhetést, azzal a feltételezéssel, hogy minden szükséges dologgal rendelkeznek, ami szükséges a dominancia bebizonyítására.
  • Fedezze fel Oros vidékének, erdejeinek, tajgáinak, mocsarainak szépségét. Megtekintheti a Földet úgy, ahogy azelőtt kinézett.
  • Oros telve van szarvasokkal, farkas falkákkal, ellenséges törzsekkel. Megafauna uralkodik itt, teremtmények melyek a kőkorban éltek. Igazi veszélynek van kitéve, hihetlen történet vár Önre, amely a Far Cry sorozatot híressé tette.
  • Játsszon Takkarként, csapata utolsó tagjaként. Egy célja van csupán, túlélni egy olyan világban, ahol ön az áldozat.
  • Végezzen felmérést az ellenséges bázisról, készítsen támadási tervet.
  • Vezérelje a tűz elemet, bővítse ki lehetőségeit fegyverekkel, vagy ragadozókkal.
  • Ez nem az a kőkorszak amelyet ismer. Ez a kőkorszak telve van tiszteletlenséggel és káosszal. Ez a Far Cry kőkorszak.


Értékelések Far Cry: Primal [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.