Prince of Persia Trilogy [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

Használt
4.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés várható dátuma 1.19.
Termék kódja: 247928

Utolsó frissítés időpontja: 2018.1.17. 19:10
Ubisoft 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Prince of Persia Trilogy [PS3] - BAZÁR (Használt áru)


A csomag tartalmazza a Prince of Persia: The Sands of Time, a Prince of Persia: Warrior Within és a Prince of Persia: The Two Thrones játékokat újra feldolgozva HD minőségben 3D támogatással.

Prince of Persia: The Sands of Time
A Hercegre új feladat vár. A gonosz Szultán összetörte a mágikus homokórát és kiszabadította a gonoszt. A hősünknek minden erejére szüksége lesz, hogy a dolgokat vissza tudja terelni az eredeti mederbe.
Szerencsére a Herceget a természet erős testtel áldotta meg és főleg a homokkal a mágikus órából. Ha van elég homokja, akkor vissza tudja fogatni az időt pár másodperccel, és ki tudja javítani a hibáit, befolyásolni tudja az idő folyását ezzel jelentős előnyhöz jutva az ellenségeivel szemben. Ha még nem elég az idő manipulálásából, akkor jó tudni, hogy a Herceg a jövő foszlányait is látja, ami által fel tud készülni a rá váró veszélyekre.
 • A történet és a design kialakításában közreműködött Jordan Mechner – az eredeti Princ of Persia alkotója
 • A fejlesztést a Tom Clancy’s: Splinter Cell csapata végezte. A Herceg mozdulatai ezért Sam Fisher mozdulataival hasonlók.
 • A játékba a homok mágikus hatásaként bekerült a „bullet time“
 • A játékot az E3 a legjobbak közé sorolta
  Prince of Persia: Warrior Within
  A Herceget a halhatatlan Dahak üldözi, aki nem más, mint a megtestesült Sors, aki bosszúra készül. A Herceg ezért kénytelen titkokkal, veszélyekkel, hracokkal teli útra kelni, hogy megváltoztathassa a sorsát, és elkerülje a halálát. El kell jutnia az elátkozott sziget szívébe, ahol a legrémisztőbb rémálmok laknak. Kizárólag a félelme leküzdésével tudja felvenni a harcot az elrendelt ellen, és természetesen szüksége lesz a harcművészeti ismereteire is a sorsa megváltoztatásához.
  A Prince of Persia: Revelationsben a fiatal herceg tapasztalt harcossá válik. Mivel az élete a tét, ezért nem rest elővenni a kardját és küzdeni a szörnyek ellen az eddigi legveszélyesebb és legnehezebb útja során. A sikerhez ezúttal új harctechnikákat is megtanult, amikből halálos kombókat képes létrehozni.
 • Természet - a herceg az előző kalandjából fájdalmas sebekkel, hasznos tapasztalatokkal és elhatározással a szívében tért vissza, hogy tökéletesítse a harctudását
 • Párbajok - a változatos rendszer lehetővé teszi, hogy a saját harci stílusodat használd. Lehetőséged nyílik a környező tárgyak és az ellenfelek használatára a saját előnyödre, illetve most már egyes tárgyakkal távolról is megtámadhatod az ellenfeleidet
 • Alvilág - A sziget szívábe vezető utad során a legrémisztőbb, legveszélyesebb szörnyekkel fogsz találkozni
 • Az út - hosszú akcióval teli órák kitűnő atmoszférával
  Prince of Persia: The Two Thrones
  A herceg Kaileennel együtt visszatér az Idő szigetéről. De nincs ideje pihenni, hiszen a szülőföldje Babylon háborúban áll, aminek éppen ő a célpontja. A legnagyobb megrázkódtatást Kaileen megölése jelenti számára, aminek ő maga is szemtanúja volt. A herceg egyedül maradt, mindennel egyedül kell szembenéznie. Ám még egy szörnyű ténnyel kénytelen szembenézni. Kaileen halála kiszabadította az idő homokját, amik előhozzák a hercegből a Sötét énjét, ami minél tovább annál erősebben hatalma alá keríti őt...

 • Prince of Persia Trilogy [PS3] - BAZÁR (Használt áru)
  katalógusba hozzáadva: 2014.09.10.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Prince of Persia Trilogy [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok