Prince of Persia: The Lost Crown Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Prince of Persia: The Lost Crown - PS5Prince of Persia: The Lost Crown - Xbox Series X|SPrince of Persia: The Lost Crown - NSW
11.990 Ft
11.690 Ft
Nettó ár: 9.205 Ft
 
Termék kódja: 462935
UbisoftEN szinkronA játék upgrade PlayStation 5-re lehetséges
 
Szeretél megtakarítani 2.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 9.090 Ft-ért

Prince of Persia: The Lost Crown [PS4]

A játékról

Merüljön el a Prince of Persia: The Lost Crown stílusos és izgalmas akció-kaland platformjátékában, amely egy mitológiai perzsa világban játszódik, ahol manipulálhatja az idő és a tér határait.


Fő tulajdonságok

  • Engedje szabadjára a belső harcost
    Használja időerejét, harci és platformkészségeit, hogy végzetes kombókat hajtson végre, és győzze le az időtől elkopott ellenségeket és mitológiai lényeket. Szerezzen be új amuletteket a kereskedőktől, hogy tetszés szerint játsszon.

  • Elveszni a csodálatos Qaf-hegyen
    Fedezze fel az elátkozott perzsa világot, amely tele van az életnél nagyobb emlékművekkel! Fedezzen fel számos rendkívül részletes életteret, amelyek mindegyike saját identitással, csodákkal és veszélyekkel rendelkezik! Használja az eszét rejtvények megoldására, rejtett kincsek megtalálására és küldetések teljesítésére, hogy többet tudjon meg erről a romos helyről.

  • Tapasztaljon meg egy epikus kalandot
    Merüljön el a perzsa mitológiai fantáziában egy megnyerő és eredeti történeten keresztül! Keresztezze útját színes karakterekkel, hogy jobban feltárja a Qaf-hegy titkait!

  • Vegyen részt egy gondosan kidolgozott élményben
    Élvezze a kiváló minőségű grafikát, a magával ragadó filmművészetet és a friss művészeti irányt, valamint a páratlan játékmeneti gördülékenységet 60 képkocka/másodperc sebességgel minden platformon.

Trailer


Értékelések Prince of Persia: The Lost Crown

Nincs vélemény a termékről.