Princess Peach: Showtime! Nintendo SWITCH

+ Ajándék: Mario & Friends Zápisník ár 4.190 Ft, Mario & Friends Sticker Sheet ár 2.090 Ft
21.299 Ft
21.299 Ft
Nettó ár: 16.771 Ft
 
Termék kódja: 469955
NintendoEN szinkron

Princess Peach: Showtime! [NSW]

Peach hercegnőnek meg kell mentenie a napot, amikor a saját játékában kerül a figyelem középpontjába. Képes vagy segíteni a őfelségének a kalandjaiban??

Egy nap a Gombabirodalomban Varangy kap egy szórólapot, amely egy előadást hirdet a Sparkle Theatre-ben, és Peach hercegnő és néhány varangy úgy dönt, hogy eljönnek megnézni. Peach hercegnő útja a Sparkle Theatre-be nem megy a forgatókönyv szerint, amikor a gonosz Szőlő és a savanyú fürt ellopja az előadást!
Csatlakozzatok a Színház Őrzőjéhez, Stellahoz, hogy elfedjétek ezt a tragédiát egy erős szalaggal, és vegyetek át több főszerepet – mindegyik saját megjelenésével és képességeivel, amelyek szabadon engedik a játékos fantáziáját.



Fő tulajdonságok

  • Mindig a jó oldalán
    Alakítsd át magad a feladatnak megfelelően, és használj fantasztikus erőket, hogy megmentsd a napot! Peach képes lesz különböző ruhákat viselni, és átalakulni a Peach különböző képességekkel rendelkező új változataivá, mint például a Kung-Fu Peach!

  • Sok feladat, egy küldetés
    Kerüld el a Sour Bunch-ot szenzációs vívással, mint egy kardforgató...en garde! A következő küldetésben Peach felveszi nyomozósapkáját, hogy egy titokzatos múzeumban megtudja, ki az elkövető. Sok képzelőerőre lesz szükség egy szerep kiválasztásához, és még több a végrehajtásához.

  • Sokoldalú fenség
    A Kung Fu mestertől a cukrászmesterig, Peach hercegnő szerepei rendkívül hatékony módszereket kínálnak a játék megmentésére! Használd ezeket az élményeket utazásod során, hogy megmentsd a napsütéses napot!



Trailer

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE feliratok

Értékelések Princess Peach: Showtime!

Nincs vélemény a termékről.