Pro Cycling Manager: Season 2013

ÚJ TERMÉK
2.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 211947

Focus minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Pro Cycling Manager: Season 2013 [PC DVD]

211947 Pro Cycling Manager, a legjobb PC kerékpáros szimulátor, a csapatvezetés során új izgalmas hangulattal érkezik. Válasszon a hivatalos profi csapatok közül, amely a profi csapatvezetés közben vár Önre. A csapat segítségével élje át a 2013 remek szezonját, amely a Tour de France 100. jubileumi évét tartja! A taktikus képességeit maximálisan próbára teheti. Tervezze meg az Önre bízott emberek minden lépését, kössön a szponzorokkal szerződést, tartson edzéseket, vásároljon nekik felszerelést.

A Pro Cycling Manager: Season 2013 tele van új funkciókkal, fejlesztett játékmechanikával. Nem hiányzik a közkedvelt szezonális tervező, amely az edzések szétírását tartalmazza, valamint kerékpárosok csoportját is irányíthatja. Az állapot és a fáradtság rendszere teljesen kidolgozott, a  mechanika és az anyagiak szponzorálásának mechanikája. Javasolatot tehet arra, hogy szerezhetne szponzorának örömet, valamint a jutalmak versenyzők közötti szétosztására. Döntsön merészen, mivel minél nagyobb a csapata, annál nehezebb dolga lesz!

Rengeteg fejlődésen esett át maga a verseny is. A mesterséges inteligencia a hegyek között most sokkal valósághűbben reagál. A versenyzők textúrája is új, magasabb felbontásban és új animációkkal. A környezet láthatóan élénkebb, új szcénákkal aláfestve és különféle lényeges pontokkal, mint pl. Mont St. Michel, vagy az új finis a Champs-Elyséesen.

Visszatérnek a közkedvelt módok és újak is megjelennek. A kártyarendszernek köszönhetően álmai csapatát hozhatja létre, intenzív versenyeken győzhetje le a kerépár ászait és a legjobbak ranglétráján egyre feljebb kerülhet.

Pro Cycling Manager: Season 2013
katalógusba hozzáadva: 2013.04.23.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Pro Cycling Manager: Season 2013

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok